Nieuws

Mis en paardenwijding te Elsegem

Op zondag 15 mei wordt in Elsegem opnieuw een mis en paardenwijding georganiseerd. Om 9u30 start de mis in de kerk van Elsegem. Deze viering wordt opgeluisterd door het Mauruskoor Elsegem en Garry Hagger. Na de mis start de paarden en koestenwijding.
13 april 2016/door francis

Willy Naessens Group start binnenkort zijn 10de betonfabriek, in Bornem !

De nieuwe fabriek zal de naam INTERTON dragen. Interton zal enerzijds voorgespannen betonnen liggers en anderzijds zware gewapende betonconstructies produceren.
5 april 2016/door francis

Voorverkoop kaarten BK Mennen gestart

Omdat we overstelpt worden met de vraag om nu al kaarten te kopen voor dit optreden en de volledige familiedag, hebben we besloten met een VOORVERKOOP te starten.
16 maart 2016/door francis

Project in de Kijker: nieuwe vestiging van Provera, een duurzaam en minimalistisch gebouw

Dit project, gerealiseerd door architectenbureau pl.rigaux architectes, is gelegen in de gemengde economische activiteitenzone Nivelles-Sud. Het brengt de kantoren en de opslagruimte van de klant onder op een oppervlakte van 720 m2.
2 maart 2016/door francis

Project in de kijker: Volledige tuinrenovatie met zwemkanaal te Deurle

Als sportieve zwemmer wenste de klant een zwembad waar het eenvoudig was om baantjes te trekken. Het zwembad werd een op maat gemaakt zwemkanaal met overloop van 20 meter lang.
2 maart 2016/door francis

Kom in Lille Willy Naessens Industriebouw bezoeken op Nordbat

In Lille kan u Willy Naessens Industriebouw terugvinden vanaf woensdag 23 maart tot en met vrijdag 25 maart voor de Nordbat beurs.
1 maart 2016/door Margot De Reycke²

Onze Franstalige collega’s vind je ook dit jaar op SITL in Parijs

Vanaf dinsdag 22 maart tot en met vrijdag 25 maart kan u Willy Naessens Industriebouw ontmoeten in Parijs voor de beurs SITL.
1 maart 2016/door Margot De Reycke²

Bezoek Willy Naessens Food op Tavola in Kortrijk Xpo

Vanaf zondag 13 maart tot en met dinsdag 15 maart kan u Willy Naessens Food terugvinden in Kortrijk Xpo voor de Tavola beurs.
1 maart 2016/door Margot De Reycke²

Wist u dat?

Wist u dat Willy Naessens de meisjes van K3 zal ontvangen op het BK Mennen op 18 september!
23 februari 2016/door francis

Project in de Kijker: Willy Naessens Industriebouw bouwt nieuwe vestiging voor Bexco

Willy Naessens Industriebouw had de eer om voor Bexco de nieuwe vestiging te bouwen voor de productie van touwen voor de offshore industrie. Bexco, dat als belangrijkste aandeelhouder Exmar van Nicolas Saverys heeft, maakt hierdoor een grote sprong vooruit.
18 februari 2016/door francis

Oude platte bedrijfsdaken isoleren rendeert!

Vorig jaar heeft Mutec reeds meer dan 80.000m² platte daken gerenoveerd. Hierbij hebben verschillende klanten gebruik gemaakt van de subsidies om extra isolatie te plaatsen.
18 februari 2016/door francis

Willy Naessens Nederland, 1 jaar later

Door de kracht van een sterk concern in samenhang met de goede sfeer van een (h)echt familiebedrijf, heeft Willy Naessens Industriebouw Nederland een stevige basis gelegd voor de toekomst. “WIJ ZIJN WILLY”, is dan ook de slogan die de Nederlandse medewerkers met trots uitdragen op de nieuwe brochure.
18 februari 2016/door francis
Essevee Alu

Nieuw investeringsplan voor Willy Naessens Alu

Begin 2016 lanceerde de Willy Naessens Group een nieuw investeringsplan voor de aluminiumschrijnwerkerij. Tot dit plan behoort een uitbreiding van de productieruimte en vooral een verdrievoudiging van de productiecapaciteit.
18 februari 2016/door francis

Transwinaton investeert in opleggers en trekkersvloot

Om het transport van de betonnen wanden te kunnen garanderen was een investering in nieuwe opleggers noodzakelijk. Daarnaast werden ook 8 trekkers vernieuwd om zo de continuïteit te garanderen.
18 februari 2016/door francis

Mutec installeert Solar Fast Charging Station bij Living Tomorrow

Voortaan kan u de batterijen van uw elektrische wagen op de site van Living Tomorrow via dit ‘Solar Fast Charging Station’ in een mum van tijd opladen. Dit concept werd tevens uitgewerkt voor fietsstallingen, zodat elektrische fietsen kunnen opgeladen worden via het zonnepanelen dak van de fietsberging. Gratis elektrisch tanken dankzij de zon!
18 februari 2016/door francis

Geniet van Bourgon op al uw evenementen

Willy Naessens Food start in 2016 met eigen Foodtrucks. Deze foodtrucks kunnen ingehuurd worden voor eender welk evenement (beurs, bedrijfsevenementen, festivals, braderijen…). Deze foodtrucks zullen de producten van Bourgon promoten: spek, hesp, paté en salami.
18 februari 2016/door francis

Uitbreidingen bij Willy Naessens Industriebouw

De geografische markt van Willy Naessens Industriebouw groeit. Dit jaar zal de vestiging in Bapaume (Frankrijk) gebouwd worden. “Op die manier hebben we voor de regio Noord-Frankrijk een lokaal aanspreekpunt.” zegt Dirk Deroose.
18 februari 2016/door francis

Willy Naessens Swimming Pools opent nieuwe showroom te Overijse

De locatie in Overijse is een belangrijke schakel in hun nabijheidsstrategie. De vestiging in Overijse is eenvoudig bereikbaar voor de contacten uit Brussel, Vlaams-Brabant en Wallonië. Op die manier is de showroom een perfecte aanvulling op de vestigingen in Wortegem-Petegem en Tessenderlo.
18 februari 2016/door francis

Project in de kijker: Nieuwe vliegtuighal voor Aeroclub Zwartberg

14 januari 2016/door francis

Willy Naessens Group ontvangt Oost-Vlaamse ondernemers

12 januari 2016/door francis

De Willy Naessens Group op Batibouw : hal 5 en hal 1

Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart 2016 opent Batibouw opnieuw de deuren. Ook de Willy Naessens Group zal opnieuw aanwezig zijn op de grootste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector te België.
16 december 2015/door francis

Bezoek Willy Naessens Agro op de vernieuwde Agridagen

Willy Naessens Agro kan op deze beurs niet ontbreken. Onze collega’s kijken er naar uit om u te ontmoeten op 12, 13 of 14 februari 2016.
16 december 2015/door francis

Willy Naessens sponsort Wereldbeker Vierspan op Jumping Mechelen

Van 26 tot en met 30 december kan u onze collega’s ontmoeten op het expo-gedeelte van Jumping Mechelen. Willy Naessens Agro vertelt er met veel plezier hoe zij u kunnen helpen bij de bouw van uw paardenstal.
16 december 2015/door francis

Willy Naessens verrast medewerkers tijdens personeelsfeest !

Vrijdagavond 11 december was het groot feest bij de Willy Naessens Group. Willy trakteerde, naar jaarlijkse gewoonte, al zijn medewerkers met partner op een spetterend personeelsfeest. Dit jaar vierden ze in Salons Mantovani te Oudenaarde met niet minder dan 1.200 personen !
11 december 2015/door francis
Bouwinnovatie Hasselt

Willy Naessens Swimming Pools voor het eerst op Bouwinnovatie

Op Bouwinnovatie ontmoet je de volledige bouwsector. Alle exposanten bieden je de nodige informatie, producten en diensten aan om jouw bouwdroom te realiseren. Willy Naessens Swimming Pools vind je terug op stand nr. 192.
10 december 2015/door francis

Willy Naessens geeft €20.000 aan Rode Neuzen Dag!

Willy Naessens verdubbelde de opbrengst van het wereldrecord van Philippe Geubels ten voordele van Rode Neuzen Dag.
7 december 2015/door francis
MUTEC bedrijvencontactagen

Bezoek MUTEC op bedrijvencontactdagen 2015 te Kortrijk Expo en ontdek er o.a. onze Solar Carport

Bezoek de stand van Mutec (1111) en maak kennis met onze Solar Carport. Aan onze Energy Bar kan u zelf uw batterijen opladen met een natje en een droogje.
23 november 2015/door francis

Ondernemers in het Land : reportage Willy Naessens Industriebouw op Kanaal Z !

Op 20 en 21 november kon je op Kanaal Z een reportage volgen over Willy Naessens en Wortegem-Petegem. Deze reportage behoort tot de reeks ‘Ondernemers in het Land’ waarin elke week een andere regio wordt besproken.
23 november 2015/door francis
Willy Naessens Industriebouw

Project in de Kijker : Nieuwe inplanting voor wijnproducent in Henegouwen

In het najaar van 2015 namen de familie Ewbank de Wespin samen met een wijnproducent uit de Champagnestreek, intrek in de gloednieuwe gebouwen in Quévy-Le-Grand, net tussen Mons en de Franse grens.
17 november 2015/door francis
Martijn Jol

Wist-je-dat?

Bekijk hier de nieuwste Wist-je-datjes over de Willy Naessens Group!
3 november 2015/door francis
Willy Naessens Swimming Pools

De voordelen van een verticale integratie in praktijk

In 2003 nam Willy Naessens Swimming Pools zwembadbouwer Filterco uit Overijse over. “Met deze overname wou de zwembadafdeling zich richten op nieuwe klanten in de regio Brussel, Vlaams Brabant en Wallonië” zegt Bavo Nachtergaele, bedrijfsleider Willy Naessens Swimming Pools.
3 november 2015/door francis
60 jaar Franky Fresh Food

60 jaar Franky Fresh Food

Op 5, 6 en 7 oktober vierde Franky Fresh Food zijn 60ste verjaardag. Voor de gelegenheid werd dit gecombineerd met de traditionele eindejaarsbeurs waar klanten alle nieuwigheden konden ontdekken.
3 november 2015/door francis
Colruyt Ghislenghien17

Willy Naessens Industriebouw realiseert meer dan 400.000m² aan logistieke ruimtes

Willy Naessens Industriebouw realiseert dit najaar 400.000m² aan distributieruimte voor diverse klanten. “Zowel de studie- als montageafdeling werkt momenteel hard aan deze projecten om ze tijdig te realiseren,” zegt CEO Dirk Deroose.
3 november 2015/door francis
Overloopzwembad Willy Naessens

Project in de Kijker: Renovatie van skimmer- naar overloopzwembad

De klant uit Sint-Genesius-Rode wenste het oude skimmerzwembad te vervangen door een luxueus overloopzwembad. Deze volledig nieuwe zwembadinstallatie maakt de tuin volledig af en zorgt de klant een zorgeloos onderhoud van het zwembad.
13 oktober 2015/door francis
Classic Event 2015

Bezoek Willy Naessens Swimming Pools op Classic-Event!

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 november is Willy Naessens Swimming Pools terug te vinden op Classic-Event. Deze beurs brengt lifestyle, kunst en gastronomie samen. Het programma is alvast veel belovend!
13 oktober 2015/door francis

Ontstaan hoedentraditie op Waregem Koerse

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is de hoedentraditie op Waregem Koerse slechts ontstaan in 2001. Toen vond namelijk de allereerste Willy Naessens Hat Trophy plaats.
3 september 2015/door janneke
Gebroeders Snoeck

Gebroeders Snoeck overgenomen door de Willy Naessens Group

Willy Naessens Group heeft metaalconstructiebedrijf Snoeck Gebroeders van Zulte overgenomen.
28 augustus 2015/door janneke
KAPPA DATA bouwt een nieuw hoofdkantoor

Project in de Kijker : KAPPA DATA bouwt een nieuw hoofdkantoor

De werknemers van KAPPA DATA , distributeur van netwerk- en securityoplossingen, hebben recent intrek genomen in hun gloednieuw hoofdkantoor, gebouwd door Willy Naessens Industriebouw.
19 augustus 2015/door janneke
15de hat trophy

De 15de Willy Naessens Hat Trophy op Waregem Koerse 2015

Naast de internationale gerenommeerde wedstrijd voor de jockeys, de Grote Steeple-Chase van Vlaanderen, is er ook de 15de Willy Naessens Hat Trophy!
19 augustus 2015/door janneke
kortrijk bedrijvencontactdagen

Bezoek Willy Naessens Group op de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo

Met een bezoek aan deze beurs heeft u de kans uw netwerk uit te breiden met 650 dynamische en kwalitatieve bedrijven.
19 augustus 2015/door janneke
Special day in het park

A Special Day in het Park

Naar aanleiding van de 20st editie zal Feest in het Park in Oudenaarde dankzij de sponsoring van de Willy Naessens Group een extra festivaldag organiseren voor mensen met een beperking en hun begeleiders.
15 juli 2015/door janneke
geitenmelkstal

Melkgeitenstal en opfokstal bij de familie Vandecasteele

In slechts 3 maanden tijd realiseerde Willy Naessens Agro bij de familie Vandecasteele – De Buck te Hooglede een bouwproject waarbij zowel een melkgeitenstal als een opfokstal werden gebouwd.
14 juli 2015/door janneke

Willy Naessens sponsort Boyd Exell

Begin 2015 startte ondernemer en paardenliefhebber Willy Naessens met het sponsoren van Boyd Exell.
3 juli 2015/door janneke

BK Mennen te Elsegem

Lees alles over het bk mennen op 20 september en kom langs!
26 juni 2015/door janneke
Passief schoolgebouw Les Trefles

Passief schoolgebouw Les Trefles

Mutec werkt momenteel aan een ambitieus nieuwbouwproject “Les Trefles” in Anderlecht met een totaaloppervlakte van circa 7000 vierkante meter.
26 juni 2015/door janneke
schelde eiland

Schelde eiland

Droomt u van een appartement aan de Scheldearm in Oudenaarde? Neem dan zeker een kijkje!
26 juni 2015/door janneke

Seveton levert 94 stuks TTX voor Colruyt

oor het project Vlevico van de Colruyt Group leverde Seveton de voorbije 2 maanden 94 stuks TTX.
26 juni 2015/door janneke
WNG vrachtwagens

Wist je dat…

Lees hier enkele leuke weetjes over de Willy Naessens Group
26 juni 2015/door janneke
franky-sausjes

Koude sausjes tijdens Lentehappening 2015

Tijdens deze Lentehappening lanceerden ze een nieuw gamma koude sausjes nl. Taste & Flavor. Het gamma bestaat uit 5 verschillende smaken: mayonaise, tartaar, cocktail, provençal en béarnaise.
26 juni 2015/door janneke

Kantoorgebouw voor Sitra Transport

Realisatie van een kantoorgebouw voor Sitra (Saelens International Transport) te Ieper. Dit kantoorgebouw past in de groeistrategie van de Sitra Holding en zal 140 personen kunnen onderbrengen.
26 juni 2015/door janneke

Bouw vliesgevel SV Zulte-Waregem

Willy Naessens Alu stond bij dit project in voor de realisatie van het buitenschrijnwerk met name de vliesgevel.
21 mei 2015/door janneke

Realty 2015

Willy Naessens industriebouw - 19 tot en met 21 mei 2015.
12 mei 2015/door janneke

Bezoek Made in Hainaut

Willy Naessens Industriebouw - Op 28 en 29 mei 2015
12 mei 2015/door janneke

Foire de Libramont

Willy Naessens Agro - 24 tot en met 27 juli 2015
12 mei 2015/door janneke

Transport en Logistics

Willy Naessens Industriebouw - 22 tot en met 24 september 2015
12 mei 2015/door janneke

Bezoek Willy Naessens Agro op de Werktuigdagen

Willy Naessens Agro - 26 en 27 september 2015
12 mei 2015/door janneke

Agribex 2015

Willy Naessens Agro - 8 tot en met 13 december 2015
12 mei 2015/door janneke

Mis en wijding te Elsegem

Op Pinksteren is Elsegem opnieuw ‘the place to be’, want naar jaarlijkse gewoonte is er ook dit jaar een mis en wijding voorzien. De dag start om 9u30 met een mis in de kerk van Elsegem
12 mei 2015/door janneke

Bezoek Willy Naessens Food op PLMA Amsterdam

Op PLMA's 2015 "World of Private Label" zullen meer dan 4.000 exposanten hun producten in de kijker plaatsen. Bezoek WN Food op de beurs.
12 mei 2015/door janneke

Logistiek centrum Barco

Project in de kijker: Logistiek centrum Barco. De realisatie van dit project werd toegewezen aan Willy Naessens Industriebouw en werd gerealiseerd binnen een termijn van 6 maanden. Een waar huzarenstukje!
21 april 2015/door janneke

Transport en Logistics Luik

Op woensdag 29 en donderdag 30 april kan je Willy Naessens Industriebouw terugvinden op Transport & Logistics in Luik.
1 april 2015/door janneke

7 kranen gekocht

In de laatste aflevering van het programma ‘The Sky Is The Limit’ zag u Willy Naessens onderhandelen over de aankoop van een aantal nieuwe kranen. We stellen u deze kranen stuk voor stuk voor.
1 april 2015/door janneke

Binnenzwembad te Soignies

Een volledige make-over van het bijgebouw was noodzakelijk om dit project te kunnen realiseren.
17 maart 2015/door janneke

De tien geboden

De tien geboden van Willy Naessens. Hoe wordt je succesvol!
12 maart 2015/door janneke

WNG en Blockeel slaan handen ineen

Marblo en Marblo Culinair, beide onderdeel van de Blockeel-groep en de Willy Naessens Group zijn gisterenavond een samenwerking aangegaan.
6 maart 2015/door janneke

Wist u dat…

Lees hier enkele weetjes over Willy Naessens en de Willy Naessens Group.
27 februari 2015/door janneke

Opgelet Nederland

De Willy Naessens Group is steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om verder te groeien en meer jobs te ontwikkelen. Daarom startte in 2015 Willy Naessens Industriebouw Nederland.
26 februari 2015/door janneke

Bouwen aan de toekomst

Willy Naessens Industriebouw wist in 2014 heel wat uitdagende projecten te realiseren. Het nieuwe stadion voor SV Zulte-Waregem werd bijvoorbeeld in slechts 26 werkdagen gebouwd.
26 februari 2015/door janneke

Investeringen bij Willy Naessens Food

Bij Willy Naessens Food staat de kwaliteit van het vlees centraal. Daarom investeren ze in een integratie van een centraal digitaal kwaliteitssysteem maar ook in de modernisatie van diverse controlesystemen zoals de metaal-en gasdetectie en een eigen webshop.
26 februari 2015/door janneke

Postsorteercentrum voor Katoen Natie in Brussel

n 2011 schreef bpost een overheidsopdracht uit voor een nieuw postsorteercentrum in Brussel. De THV Katoen Natie – Ond. Jan de Nul – Envisan haalde de opdracht binnen. VK staat in voor het ontwerp en Willy Naessens Industriebouw haalde het contract binnen voor de realisatie van de funderingen, ruwbouw en voltooiing van dit postsorteercentrum.
26 februari 2015/door janneke
Toon Meer