• FOOD

    PRODUCTION

Willy Naessens Food Production

Willy Naessens Food Production

Willy Naessens Food Production ontstond door de bundeling van vier kmo’s: Frank Delmote, Quality Salami, Blancke Production en Marblo. Deze familiale ondernemingen groeiden de voorbije decennia op eigen kracht uit tot gevestigde waarden in de vleeswarenproductie. En ondanks hun afwijkende activiteiten bleek dat ze aan de weg getimmerd hadden vanuit gemeenschappelijke principes:

  • een streven naar de beste kwaliteit
  • een snelle service op maat van de klant
  • een persoonlijke aanpak
  • gebaseerd op wederzijds vertrouwen

Het zijn precies deze waarden die Willy Naessens Food vandaag nog steeds hoog in het vaandel dragen. Met dat verschil dat de slagkracht en de mogelijkheden dankzij de synergie en de extra investeringen in efficiënte machines en procedures danig is toegenomen.

Bedrijven Productie vleeswaren:

Waregemseweg 30A
9790 Wortegem-Petegem
België (bekijk locatie op kaart)
T +32 (0)56 68 87
F +32 (0)56 68 04
» info@frank-delmote.com.
» bezoek website

Frank Delmote Wortegem-Petegem

17_frankdelmoteFrank Delmote is als productiebedrijf zeer nauw verbonden met Franky aangezien beiden op dezelfde site gehuisvest zijn dichtbij de dorpskern van Wortegem. Frank Delmote heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de bereiding van zout- en kookwaren.

Dé specialiteit van het huis is varkensspek dat gezouten en gerookt wordt. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het gebruik van vooral Belgisch varkensvlees en een eigen specifieke pekel waardoor het spek van Frank Delmote een zeer milde smaak heeft. De omzet wordt voor de helft gerealiseerd in het thuisland en voor de andere helft tekenen vooral Frankrijk en Nederland.

Naast spek dat zowel op zijn heel, gesneden of in blokjes verkocht wordt, is er ook nog de productie van bacon, rundsfilet, kookworst of ‘saucisson’. De jongste telgen uit de productontwikkeling zijn een assortiment gebraden.

Als productiebedrijf in de vleessector is het een evidentie dat men beantwoordt aan de zeer hoge normen. Bij Frank Delmote voert men dit al heel lang hoog in het vaandel, zij was één van de eerste bedrijven in de vleeswarensector die het kwaliteitslabel “BRC” behaalde.

Blancke Production Huizingen

18_blanckeBlancke Productie en Distributie is gehuisvest te Huizingen. Op 1 januari 2010 werd het productiebedrijf overgenomen en vormt het nu een tandem met Frank Delmote. Het assortiment van Blancke Production bestaat uit: gekookte hammen, paté, lookworst, gebakken bacon en gebakken spek. Het vormt een perfecte aanvulling op het assortiment van Frank Delmote.

Reeds van bij de overname werden er grote investeringen gedaan om de organisatie, de producten en het hele bedrijf een facelift te geven. In de komende jaren wordt op de ingeslagen weg verder gewerkt om ook in deze vestiging het BRC-kwaliteitslabel te behalen.

Quality Salami Aartselaar

vleeswarenpeetersHet begon in 1905 toen weduwe A. Peeters een slagerij opende in Niel. In 1938 richtten de zonen Peeters het bedrijf Primeat op. Door hun gedreven vakmanschap vonden hun paté, hun hespenworst, theeworstjes en andere vleeswaren vlot hun weg naar slagerijen in gans België.

Vanaf 1958 staat de derde generatie Peeters aan het roer. Het is onder hun leiding dat er in Schelle een hypermoderne fabriek oprijst. Sinds die tijd draait alles rond salami. Een specialiteit die een enorme knowhow en vele jaren ervaring vereist. Quality Salami bezit beide hoedanigheden en staat dan ook borg voor producten van topkwaliteit. Een onverbiddelijke garantie die sinds 1999 ook de vierde generatie hoog in het vaandel draagt.

Dit wordt bevestigd door een permanente groei, want opnieuw is het bedrijf aan uitbreiding toe en neemt in 2002 zijn intrek in een gloednieuwe fabriek te Aartselaar alwaar de capaciteit verdrievoudigd wordt. Een eigen moderne en veelzijdige verpakkingsafdeling biedt bovendien consumentverpakkingen die door de het supermarktkanaal in toenemende mate wordt afgenomen. Quality Salami biedt immers een gamma kwaliteitssalami’s en producten op maat.

De infrastructuur, productie en afwerking zijn volledig afgestemd op HACCP-normen met een jaarlijkse bevestiging door een International Food Standaard-certificaat.

Marblo
Eugène Bekaertlaan 57
8790 Waregem
België
T +32 (0)55 31 29 48
F +32 (0)55 49 92 58
» bezoek website

Marblo Wortegem-Petegem

In 2015 besloot de Willy Naessens Group een samenwerking aan te gaan met Marblo, een bedrijf dat zo’n 6000 dagschotels per week produceert. Marblo is ontstaan vanuit een stijgende vraag naar kant-en-klare gerechten door de consument. Om aan deze vraag te voldoen is ervaring, vakmanschap, ruimte en een selectie van verfijnde, ambachtelijke producten uit eigen slagerij noodzakelijk.

De sterkte van Marblo Culinair is dan ook dat alles in eigen beheer blijft. We zetten de lijn verder van “eigen boerderij tot slagerij” tot productie van artisanale dagschotels. Een uniek concept met oog voor kwaliteit en vakmanschap.

Een vast  team van gedreven medewerkers bereiden dagelijks kwalitatieve en betaalbare gerechten die een brede oplossing bieden aan elke traiteur, slagerij, brasserie of kleinhandel. Dit concept kan niet zonder de garantie te bieden dat Marblo Culinair enkel kiest voor een selectie van kwalitatieve grondstoffen en vakkundige verwerking en een constante bewaking van de voedselveiligheid.

Als u kiest voor Marblo Culinair, kiest u voor een topproduct bereid in een bedrijf dat voldoet aan alle laatste HACCP-normen die samen met een erkend adviesbureau voor kwaliteitszorg gaat.