Willy Naessens Industriebouw mocht recentelijk voor reeds de derde keer de uitbreiding realiseren bij iGNis-DESLOOVER –iFiRE  in Nazareth.

iGNiS is een Multi merken installatiebedrijf dat alle hedendaagse kwaliteitshaarden aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Zij zijn vooral gespecialiseerd in geselecteerde topmerken als individuele toestellen tot het aanpassen van een openhaard met een performante  inbouwhaard op gas, hout of Bio-Ethanol alsook Pellet. Ook verkoopt iGNiS exclusieve metalen haarden van diverse topmerken die een bepaalde exclusiviteit uitstralen. Je kan dit zien als ‘de haardenwinkel voor iedereen’ waar ieder zijn gading kan vinden.

DESLOOVER daarentegen is tevens een installatiebedrijf die zich meer richt op totaalconcepten van haardwanden in basis tot zeer exclusieve stijl. Deze concepten worden één voor één uitgewerkt door gespecialiseerde interieurarchitecten om zo een exclusief geheel te verkrijgen.

Beiden verdelen ook het modulair haardenwand systeem genaamd ‘iWALL’ van iFiRE: Dit is een alternatief voor een haardwand op maat waarbij de consument zelf zijn haardwand kan ontwerpen via de configurator en is een veel goedkoper alternatief dan maatwerk, doch in kwaliteit even sterk met het ongelofelijk voordeel dat dit modulair systeem die rust op verticale profielen (die tegen de muur bevestigd zijn) uiterst snel kan geïnstalleerd en geleverd worden, alsook dermate flexibel is dat je achteraf nog overal kabels kan bijsteken tussen de wand en het profielsysteem. Daarbij rekening houdende met de gloednieuwe elektronische Bio-Ethanol brander die niet ruikt en een mooie vlam produceert en waarbij je ook geen schoorsteen nodig hebt noch gastoevoer, vormt dit een uitstekend product voor de appartementssector en loften.

iFiRE is een producent van hedendaagse super ontwikkelde haarden op hout, gas en Bio-Ethanol. De inbouwhaarden op hout behoren tot de allermooiste op de markt met een gepatenteerd kaderprofiel waardoor je een maximum view hebt op het vlammenspel. De gashaarden bezitten de mooiste vlam op de gasmarkt waarin je met moeite het verschil kan waarnemen met een houtverbranding. De Bio haarden zijn behoren tot de beste van de markt met een prachtige vlammenspel die quasi reukloos is.

Willy Naessens Industriebouw  stond in voor de realisatie van de kelder, funderingen, staal- en betonstructuur, geïsoleerde betonwanden, gewelven, dakwerken, rioleringswerken en betonvloeren.

Met deze nieuwe realisatiezijn iGNis-DESLOOVER –iFiRE  ongetwijfeld klaar voor heden en toekomst.

Bouwheer : Geoffrey Bontemps, CEO, iGNis-DESLOOVER –iFiRE , Nieuwe Steenweg 12B, 9810 Eke-Nazareth

Architect : ARCHITECTENBUREAU PAUL KINDT BVBA , Kasteeldreef  7, 9890 Gavere

Oppervlakte :  1400m2 kelder + 1350m2 gelijkvloers  + 450m2 verdieping

Structuur : Beton- en staalstructuur

Wanden : betonwanden

Dak : dakgewelven + PIR isolatie  + EPDM