60 jaar Franky Fresh Food

Op 5, 6 en 7 oktober vierde Franky Fresh Food zijn 60ste verjaardag. Voor de gelegenheid werd dit gecombineerd met de traditionele eindejaarsbeurs waar klanten alle nieuwigheden konden ontdekken. Dit mega-event vond plaats in de Ghelamco Arena in Gent, een heel centrale en unieke locatie.

Voor geïnteresseerden werden er rondleidingen voorzien in het stadion. Er werd dan ook gretig aangeschoven om de catacomben van deze voetbaltempel te aanschouwen. Iedereen was zichtbaar onder de indruk.

Op de beurs waren de vernieuwde wildpaté’s van Bourgon de eerste eye-catchers. Doorheen het circuit van 60 standen ontdekten de klanten vooral nieuwigheden. Standjes met exclusieve kazen, originele aperitiefhapjes voor het eindejaar, heerlijke wildgerechten, vers rundsvlees uit diverse hoeken van de wereld tot zelfs unieke chocoladespecialiteiten brachten de klanten in vervoering.

Na de rondgang konden de klanten genieten van een stijlvol buffet in de indrukwekkende business lounge. Het buffet met warme en koude specialiteiten werd verzorgd door Gourmet Invent in samenwerking met de hotelschool Ter Groene Poorte uit Brugge, voor elk wat wils.

En dat de sfeer goed zat, werd duidelijk bij het optreden van The Fallen Madonna’s. Met hun aanstekelijke covers overtuigden ze vele mensen om nog eens de beentjes te strekken op de dansvloer.

Het werd een feest om nooit te vergeten! Het voltallige team van Franky Fresh Food dankt dan ook alle aanwezigen die hiervan deel uitmaakten.