An Verlinden wint de Willy Naessens Hat Trophy 2016

Waregem Koerse 2016 was mede door het schitterende weer een uitstekende editie! Alle dames met hoeden streden naar jaarlijkse gewoonte voor de zeer begeerde 16de Willy Naessens Hat Trophy.

Er vielen dan ook schitterende prijzen te winnen:
De winnares krijgt een verblijf voor 2 personen in Namibië gedurende 8 dagen ter waarde van € 3.200. Verder was er nog een reis naar Parijs, een reis naar Londen en een reis naar Reims te winnen.

En last but not least, Willy Naessens zelf gaf ook dit jaar maar liefst € 5000 aan geldcheques aan de winnaressen om te schenken aan een goed doel van hun keuze.

Een professionele jury onder leiding van Davy Brocatus maakte de moeilijke keuze. Voorzitter Davy Brocatus werd bijgestaan door onder andere Jean-Marie Pfaff, Miss België, Peter Bulcaen, Kirsten Janssens, Filip D’Haeze en de winnares van de Willy Naessens Hat Trophy 2015, Griet Cappelle.

Naast de Willy Naessens Hat Trophy viel er nog vanalles te beleven in de vip-tent van Willy Naessens. Na de koers kwamen Danny Fabry en Garry Hagger de tent op stelten zetten.

De opbrengst van de champagne en oesterverkoop gaan integraal naar een ander goed doel dat Willy Naessens al jaar en dag steunt, de stichting Sofhea. Sofhea gebruikt het geld om de navelstrengbloedbank verder uit te bouwen en stamceltransplantaties voor mensen met vaak levensbedreigende bloedziekten te bekomen. Het totale bedrag dat vorig jaar aan goede doelen werd geschonken door Willy Naessens na Waregem Koerse was € 10.000 !!

Dit jaar zal dit bedrag ongetwijfeld opgetrokken worden want er wordt ook een schilderij per opbod verkocht voor een goed doel, Trias. Als internationale ontwikkelingsorganisatie met hoofdzetel in Brussel helpt Trias wereldwijd dromen waar te maken van ondernemende mensen.

Enkele sfeerbeelden