JobsWaregem Koerse
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden
Willy Naessens - placeholder

Wij geloven dat duurzaamheid een blijvend gegeven is. Het is essentieel voor de veerkracht en waarde van de Willy Naessens Group op lange termijn. Daarom hebben we onze duurzaamheidsstrategie en -focus aangescherpt om de pioniers van onze sector te blijven.

Meer weten over onze ESG-aanpak

Eerste verticale co2-neutraal gecertificeerde bouwgroep

Als marktleider en innovator in de industriebouw zette de Group zijn verdere stappen binnen hun duurzaamheidsbeleid. Sinds 2021 zijn hun bouwactiviteiten onafhankelijk gecertificeerd als klimaatneutrale organisatie. Dit jaar worden deze verder doorgetrokken in alle andere activiteiten binnen de Group.

Lees het volledige artikel

Elektrificatie van het wagenpark

We zetten volop in op hybride en volledig elektrische personenwagens om de uitstoot te verminderen. Wist je dat we zelfs over elektrische kranen beschikken? 

Meer info
0

Kwh/jaar zelf opgewekte groene stroom

0

Kwh/jaar zelf verbruikte groene stroom (inclusief energie-uitwisseling)

0

bespaarde tonnen CO2-uitstoot: hoeveelheid totaal opgewekt x 38gram per kWK

Het Willy Naessens bedrijfsbos

Dit bos ligt op iets minder dan twee kilometer van het hoofdkwartier en is voor iedereen toegankelijk. Zo kunnen jeugdbewegingen spelen en ravotten, maar ook wandelaars, fietsers en ruiters zijn meer dan welkom!

Bekijk hier de aftermovie

Verbindende projecten

#Streekmotor23 is het regionale netwerk actief in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek. Het zijn lokale nitiatieven die allemaal inzetten op het verbinden van mens en omgeving. Daar werkt de Willy Naessens Group graag aan mee!

Lees het volledige artikel

Wase Werkplaats op de werf AET

De Willy Naessens Group erkent het belang van sociale duurzaamheid. Daar is de samenwerking met Wase Werkplaats een mooi voorbeeld van. We namen een kijkje op de werf van AET, waar het maatwerkbedrijf aan de slag gaat.

Bekijk hier de video

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.