Gedurende het hele jaar 2018 engageerde Franky Fresh Food zich om geld in te zamelen voor Bednet. Hiervoor rekenden zij op hun assortiment charcuterie van Bourgon en de enthousiaste deelname van hun klanten.

Op vrijdag 18 januari 2019 was het dan ook eindelijk zover en mochten zij een cheque van 10.000 euro overhandigen aan Mevr. Els Janssens, directeur van Bednet.

Franky Fresh Food is onderdeel van de Willy Naessens group. Het is een voedingsdistributiebedrijf dat levert aan slagers, traiteurs, broodjeszaken, scholen, en zo meer. Daarnaast produceren zij ook een eigen assortiment aan kwaliteitsvolle charcuterie onder het huislabel “Bourgon”.

Het behalen van dit bedrag is voor Franky Fresh Food een ongelofelijk succes en te danken aan de vele inspanningen die zij deden zoals het maken van allerlei promotiemateriaal, het uitwerken van speciale acties, het betrekken van de Bednet-poes en het engageren van hun vertegenwoordigers en klanten.

Bednet zorgt er voor dat kinderen geen achterstand oplopen op school maar bovenal toveren zij een lach op de mond van kinderen en hun ouders wanneer zij bij langere afwezigheid hun klasgenootjes terugzien. De idee dat zij daarenboven ook konden bijdragen tot het verhogen van de naambekendheid van Bednet, was nog een extra stimulans.