Jobs
Home
Willy Naessens
Jobs
Scroll
Geen artikelen gevonden

Duurzaamheid

Wij geloven in een duurzame toekomst voor iedereen. Het is essentieel voor de veerkracht en waarde van de Willy Naessens Group op lange termijn. Daarom hebben we onze ESG-strategie en duurzaamheidsfocus aangescherpt om de pioniers van onze sector te blijven.

Onze ESG-aanpak

Onze kernwaarden

Verticale integratie

Alles onder één dak; dat is zowat onze belangrijkste grondregel.
Lees meer

Diversificatie

Een sterk economisch principe: risico spreiden en synergie nastreven.
Lees meer

Menselijk kapitaal

Wij bestaan dankzij onze 2100 medewerkers, zo simpel is dat.

Lees meer

Willy Naessens

Last but not least. Hij is ermee begonnen. En hij heeft er nog altijd zin in.
Lees meer

Realisaties in de kijker

Bekijk alle realisaties

Jobs

Benieuwd naar onze openstaande jobs?

Binnen de Willy Naessens Group zoeken we heel wat nieuwe, gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Mensen die goesting hebben om samen de handen uit de mouwen te steken.
Ontdek ze hier
Jason
“Elke nieuwe werf is een uitdaging!”
JasonMonteur
Project in de kijker: De Sutter Projects + De Sutter Naturally

Project in de kijker: De Sutter Projects + De Sutter Naturally

Willy Naessens Industriebouw bouwt momenteel aan een nieuwe vestiging voor De Sutter Projects, projectontwikkelaar gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfsvastgoed. Ook voor De Sutter Naturally, kwaliteitsreferentie voor het ontwikkelen, produceren en installeren van weidepoorten, paardenomheiningen en houten schuilstallen bouwt Willy Naessens Industriebouw momenteel aan een nieuwe showroom, kantoren en een evenementcenter.

 

 

Project in de kijker: Rotarex

Project in de kijker: Rotarex

Ontdek de vooruitgang van het nieuwe hoofdkantoorproject in Bissen! Lees verder voor updates over de recente ontwikkelingen, de innovaties en hoe deze uitbreiding hun productiecapaciteit zal verbeteren.

 

 

Project in de kijker: Deco IM10

Project in de kijker: Deco IM10

Welkom bij Deco IM, waar Willy Naessens industriebouw bouwt aan de toekomst van opslag en logistiek! Momenteel wordt er druk gewerkt aan een moderne industriehal die niet alleen dient voor goederenopslag, maar ook extra inkomsten en groeimogelijkheden biedt. Ontdek hoe de innovatieve aanpak de normen verlegt en efficiëntie combineert met vooruitstrevendheid.

 

 

Project in de kijker: SMET JET

Project in de kijker: SMET JET

Welkom bij Smet Jet, waar Willy Naessens Industriebouw bouwt aan een nieuw kantoor, werkplaats en loods. Met smeerputten voor vrachtwagenonderhoud en een overdekte buitenluifel voor chemische stoffenopslag, biedt Willy Naessens Industriebouw voor dit project een totaalservice van ruwbouw tot binnenafwerking. 

 

 

Project in de kijker: Leonidas

Project in de kijker: Leonidas

Voor opdrachtgever Leonidas bouwt Willy Naessens Industriebouw momenteel aan een nieuwe fabriek. De nieuwe site in Nijvel omvat een productie-eenheid, een magazijn, kantoren en een R&D unit.

 

 

Wordt dit de grootste parking ter wereld?

Werf AET (Antwerp Euroterminal)

Willy Naessens Industriebouw bouwt momenteel aan het grootste gebouw in aanbouw in België: een parkeertoren in de haven van Antwerpen, met 6 verdiepingen en een dak voor zonnepanelen. Wanneer dit project af is, zal het waarschijnlijk de grootste parking ter wereld zijn. Nog eens 3,5 keer de constructie die er nu staat, en de werf is klaar.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.