JobsWaregem Koerse
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

De kracht van innovatie

Bij de Willy Naessens Group staat het menselijk kapitaal centraal als de belangrijkste inspiratiebron voor nieuwe producten, diensten en ondernemende initiatieven. Onze slagzin "dromen, denken, durven, doen en doorzetten" vat perfect samen hoe onze medewerkers actief aansporen om initiatief te nemen en hun ideeën te realiseren. Innovatie betekent niet alleen grote, ingrijpende veranderingen. Het gaat ook om een kritische houding waarbij we de huidige manier van werken durven te evalueren en verbeteren om efficiënter en productiever te worden.

The Circle®

Bij Willy Naessens Industriebouw bouwen we aan de toekomst voor onze achterkleinkinderen. En die toekomst begint bij circulaire betonbouw. Daarom ontwikkelden wij de bouwstenen van de toekomst. 100 demontabele elementen die razendsnel elk industrieel pand mogelijk maken. Een circulair bouwconcept met blokken beton. The Circle® is voor ontwikkelaars, eindbeleggers, gebruikers/huurders, maar ook voor architecten en adviseurs de meest efficiënte manier om een industrieel bouwproject te realiseren.

Ontdek dit uniek concept!

BIM

Bij Willy Naessens Industriebouw maken we al meer dan 15 jaar gebruik van BIM (Building Information Modeling) om onze projecten efficiënter en nauwkeuriger te realiseren. Het is een integraal onderdeel van onze werkwijze is in elke stap van de waardeketen.

Bekijk de video hier

Geautomatiseerd hoogbouwmagazijn

De uitrol van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gecombineerd met de implementatie van een nieuw ERP/WMS-systeem is de eerste stap in het verder optimaliseren van de aanwezige service levels en bijhorende dienstverlening bij onze voedingsbedrijven. Door de uitbreiding van "Skyfall" groeit de opslagcapaciteit van 38.000 naar 50.000 kratten en neemt de orderpickcapaciteit met 25% toe. Bovendien heeft het gebouw onlangs een flinke verduurzamingsslag gemaakt met de installatie van zonnepanelen. In totaal werden 1.724 panelen geïnstalleerd (3600 m²).

Bekijk de foto's

Ultrasterk beton

Willy Naessens Group investeert in de Oost-Vlaamse familiale startup KWANTZ, dat met zijn ultrasterk beton een uniek, aan de UGent ontwikkeld betonproduct op de markt brengt. KWANTZ creëert een nieuw type steen die identiek verhandeld wordt als marmer, composiet en keramiek, met toepassingen in interieur zoals keukens, badkamers, trap- en vloerbekleding. “Ik geloof heel hard in dit project en het team enthousiaste ondernemers achter KWANTZ”, vertelt Willy Naessens.

Bezoek de website
Waregem Koerse 2024
Project in de kijker: Teker

Project in de kijker: Teker

In Jumet bouwt Willy Naessens Industriebouw momenteel aan het nieuwe gebouw van Teker.

 

 

Project in de kijker: Pepsi Julian

Project in de kijker: Pepsi Julian

Willy Naessens Industriebouw ontwikkelt een nieuw opslag- en logistiek centrum voor Lays chips. Een 120 meter lange brug zal het nieuwe en bestaande gebouw verbinden, waardoor paletten met chips naadloos tussen de gebouwen kunnen worden vervoerd.

 

 

Wase Werkplaats op de werf AET - Willy Naessens Industriebouw

De Willy Naessens Group erkent het belang van sociale duurzaamheid. Daar is de samenwerking met Wase Werkplaats een mooi voorbeeld van. We namen een kijkje op de werf van AET, waar het maatwerkbedrijf aan de slag gaat.

Project in de kijker: Lysair Group

Project in de kijker: Lysair Group

Ontdek hoe Willy Naessens Industriebouw een nieuw kantoorgebouw in Sint-Baafs-Vijve realiseert voor Lysair Group.

 

 

Project in de kijker: Decebra

Project in de kijker: Decebra

Willy Naessens Industriebouw bouwt een hoogbouwmagazijn op Eigenlopark, Sint-Niklaas. Voor VF Europe, het verdubbelt de opslagcapaciteit en focust op duurzaamheid met zonne-energie.

 

 

Project in de kijker: Volvo Trucks

Project in de kijker: Volvo Trucks

Volvo Trucks breidt uit met een nieuw logistiek centrum op hun site, volledig verzorgd door Willy Naessens Industriebouw.

 

 

Pinksterwijding in Elsegem

Pinksterwijding in Elsegem

Op 19 mei 2024 is het zover! Dan vindt de pinksterwijding in Elsegem plaats. Na het grote succes van vorige edities, hebben we het genoegen om u dit jaar opnieuw te mogen verwelkomen!

Om 9u30 gaan we van start met de mis, met Astrid Stockman, in de kerk van Elsegem. Na de mis zal de wijding plaatsvinden op het dorpsplein van Elsegem.

Dit jaar gaat de wijding door voor oldtimer tractoren en paarden met antieke koetsen.

  • Voor de wijding van paarden en koetsen wordt er afgesproken op de parking van Willy Naessens te Kouter 3. (Ingang via slagbomen). Om 10u wordt er vertrokken naar de wijding op het dorpsplein in Elsegem. Na de wijding is er aansluitend een rally door de Vlaamse Ardennen van ongeveer 25 kilometer.
  • Voor de wijding van de oldtimertractoren wordt er afgesproken om 9u30 op de weide, Peeshoek in Elsegem. Vandaar uit wordt er vertrokken naar de wijding op het dorpsplein in Elsegem. Na de wijding is er aansluiten een rally voorzien door de Vlaamse Ardennen van ongeveer 25 kilometer.

Na de mis zal er ook een prachtige optocht plaatsvinden van elegantiekoetsen!

De toegang en deelname is gratis. Alle deelnemers ontvangen een eetbon en een drankbon én een pet.

Wij hopen u alvast te mogen ontvangen op 19 mei!

Project in de kijker: SMET JET

Project in de kijker: SMET JET

Welkom bij Smet Jet, waar Willy Naessens Industriebouw bouwt aan een nieuw kantoor, werkplaats en loods. Willy Naessens Industriebouw biedt voor dit project een totaalservice van ruwbouw tot binnenafwerking. 

 

 

Project in de kijker: De Sutter Projects + De Sutter Naturally

Project in de kijker: De Sutter Projects + De Sutter Naturally

Willy Naessens Industriebouw bouwt momenteel aan een nieuwe vestiging voor De Sutter Projects, projectontwikkelaar gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfsvastgoed. Ook voor De Sutter Naturally, kwaliteitsreferentie voor het ontwikkelen, produceren en installeren van weidepoorten, paardenomheiningen en houten schuilstallen bouwt Willy Naessens Industriebouw momenteel aan een nieuwe showroom, kantoren en een evenementcenter.

 

 

Project in de kijker: Rotarex

Project in de kijker: Rotarex

Ontdek de vooruitgang van het nieuwe hoofdkantoorproject in Bissen! Lees verder voor updates over de recente ontwikkelingen, de innovaties en hoe deze uitbreiding hun productiecapaciteit zal verbeteren.

 

 

Project in de kijker: Deco IM10

Project in de kijker: Deco IM10

Welkom bij Deco IM, waar Willy Naessens industriebouw bouwt aan de toekomst van opslag en logistiek! Momenteel wordt er druk gewerkt aan een moderne industriehal die niet alleen dient voor goederenopslag, maar ook extra inkomsten en groeimogelijkheden biedt. Ontdek hoe de innovatieve aanpak de normen verlegt en efficiëntie combineert met vooruitstrevendheid.