Samen met Van Hyfte Projects realiseert Willy Naessens Group bedrijvenpark De Krommewege in Maldegem. Het bedrijvenpark bestaat uit 32 units van elk ongeveer 200 m2. Deze KMO units zijn bestemd voor bedrijven en particulieren met uiteenlopende activiteiten en kunnen worden uitgebreid naar de behoefte van de koper. De ruimtes kunnen worden gekocht of gehuurd en hebben de mogelijkheid om als opslagruimte, nieuwbouwloodsen of industriegebouwen te dienen.

“Dit is een opportuniteit voor kleine en middelgrote ondernemingen”, vertelt Patrick Van Hyfte. “Het bedrijvenpark heeft een goede aansluiting en is dus vlot bereikbaar vanuit Knokke, Brugge, Gent en Antwerpen. Een goede verbinding is in deze tijden zeker essentieel.”

Er werd geopteerd om een eenduidige architectuur na te streven. “De bedrijvenunits zijn opgebouwd uit een hoogwaardige betonnen draagstructuur en geïsoleerde wanden in uitgewassen silexbeton”, aldus Willy Naessens, partner en aannemer in dit project. De gebouwen voldoen aan de EPB normen van kracht bij aanvraag van de bouwvergunning.

Meer info: www.kmoloods.be