Op 1 september 2016 nam Marblo zijn intrek in het nieuwe atelier aan de Eugène Bekaertlaan 57 te Waregem. Het was allemaal plots zo groot en zo ruim… Maar 1 jaar later zijn de ruimtes soms maar net groot genoeg! De omzet van Marblo is ondertussen 3 keer zo groot dan op het moment van de verhuis, het klantenbestand is ongeveer verdubbeld en Marblo is nu te vinden in het hele Vlaamse land van De Panne tot in Tongeren en van Knokke tot in Sint-Truiden.

Wekelijks worden er 12.000 culinaire dagschotels verkocht. In de slipstream groeit ook de verkoop van Marblo’s culinaire soepen zeer snel! Wekelijks produceren zij 2.500 liter soep die automatisch afgevuld worden in potten van 1 liter of 550 ml.

Een andere lijn die opgezet werd, is de bereiding van ovenschotels die exclusief verdeeld worden via Franky onder het exclusieve label Taste & Flavour. De toppers in deze lijn zijn de “Kippenlasagne” met zuiver kippenvlees en de “Lasagne van de Chef” met mager varkensvlees, maar de absolute vedette is de “Moussaka” met een unieke smaakbeleving die je zo naar een terras brengt op de Plaka in Athene. Vraag er naar bij uw Bourgon-slager!