Nieuws

Project in de kijker: La Corbeille – Tervia’s

16 januari 2018/door charlotte

Project in de kijker: Balvert

21 december 2017/door charlotte

Overname Fresty Fresh

15 december 2017/door charlotte

Project in de kijker: Auto 5 – Immo P&A

1 december 2017/door charlotte

Werknemer in de kijker: Thomas, bedrijfsleider WNGC Tessenderlo

20 november 2017/door charlotte

Wist-u-dat?!

8 november 2017/door charlotte

Willy Naessens Alu en Willy Naessens Infra, verticale integratie ten top!

2 november 2017/door charlotte

Marblo 1 jaar na de verhuizing..

2 november 2017/door charlotte

The skyline in Blankenberge is the limit

2 november 2017/door charlotte

Uitbreiding betoncentrale Intershipping

2 november 2017/door charlotte

New Brussels X sorteercentrum van Bpost

29 oktober 2017/door charlotte

Open Bedrijvendag

26 september 2017/door charlotte

Introductiedag voor nieuwe bedienden binnen Willy Naessens Group

26 september 2017/door charlotte

Willy Naessens annuleert airshow

7 september 2017/door charlotte

Willy Naessens schenkt €20.000 aan goede doelen op Waregem Koerse

30 augustus 2017/door charlotte

Bedrijvenpark “De Krommewege”

22 augustus 2017/door charlotte

16e Willy Naessens Hat Trophy

8 augustus 2017/door charlotte

Project in de kijker: tribune Hippodroom in Waregem

Waregem, het mekka van de paardensport in België koesterde al langer ambitieuze plannen. Lees hier alles over de realisatie van hun nieuwe tribune!
1 juni 2017/door francis

Werknemer in de kijker: Vanessa, HR-medewerker

Vanessa, HR-medewerker staat in voor de rekrutering en selectie van arbeiders, van A tot Z.
29 mei 2017/door francis

Opening nieuwe vestiging te Bapaume: foto’s

Vrijdag vond de opening plaats van onze nieuwe vestiging te Bapaume. Bedrijven uit de regio werd uitgenodigd om samen de inhuldiging te vieren op een "fête Franco-Belge".
16 mei 2017/door francis

Project in de kijker: overloop zwembad in Haaltert

Voor dit project in de kijker werd een grondige samenwerking opgezet tussen de architect van de woning en Willy Naessens Swimming Pools. Hierbij stond de zwembadbouwer in voor de bouw, de afwerking en de technische installatie van het zwembad.
27 maart 2017/door francis

Project in de kijker: Electro Wijnants

Project in de kijker Electro Wijnants
21 maart 2017/door francis

Werknemer in de kijker: Steven, stabiliteitsingenieur

Steven is stabiliteitsingineur en heeft heel wat variatie in zijn job. Elke dag is anders. We werken aan verschillende soorten projecten en het éne is al ingewikkelder dan het andere.
2 maart 2017/door francis

Wist u dat?

14 februari 2017/door francis

Willy Naessens Group investeert fors in zijn fabrieken

De Willy Naessens Group telt ondertussen 11 betonfabrieken voor het produceren van betonelementen voor de bouw van industriële panden. Ook deze bedrijven investeren constant in hun productieruimtes.
14 februari 2017/door francis

Uniek: Binnenzwembad met beweegbare bodem

Naessens Swimming Pools bouwde onlangs een binnenzwembad met een beweegbare bodem. “Het resultaat is ronduit schitterend”, zegt Bavo Nachtergaele, bedrijfsleider Willy Naessens Swimming Pools. “Het ene moment heb je een prachtige polyvalente ruimte en enkele minuten later geniet je van je zwembad.”
14 februari 2017/door francis

Mutec stopt Bioplanet Roeselare in een nieuw jasje

De Colruyt Group koos Mutec als partner voor de renovatie van het dak van haar nieuwe Bioplanet te Roeselare. Bovenop de bestaande dakopbouw werd een nieuwe PIR-isolatie van 10cm gemonteerd. Als dakafdichting verkoos Colruyt een 2-laagse bitumineuze dakhuid.
14 februari 2017/door francis

Willy Naessens Nederland realiseert logistiek centrum voor The Greenery

Het nieuwe logistieke centrum The Greenery zal gebruikt worden voor het verwerken en distribueren van diverse soorten zacht fruit en is voorzien van een complexe, grote koelinstallatie. Bijzonder tijdens de uitvoering van het project is de integrale aanpak en intensieve samenwerking die is ontstaan tussen alle betrokken partijen.
14 februari 2017/door francis

Project in de Kijker: Volvo D’Hondt

Willy Naessens Industriebouw realiseerde recentelijk de uitbreiding en de renovatie van de Volvo concessie van de familie D’hondt in Zottegem. In 2003 bouwde de Willy Naessens Group ook hun Volvo Concessie D’Hondt-Reynaert in Oudenaarde. En een tevreden klant van Willy Naessens Industriebouw keert altijd terug
14 februari 2017/door francis

Willy Naessens Industriebouw opent een filiaal in Bapaume (Frankrijk).

Op 1/02/2017 opende Willy Naessens Industriebouw een vestiging in Bapaume (Frankrijk). Net als in België bouwt het bedrijf in Bapaume industriële panden voor allerhande bedrijven in verschillende sectoren.
14 februari 2017/door francis

Vlaamse Liga Paardensport zet Willy Naessens in de bloemetjes

3 februari 2017/door francis

Safety Days 2017 bij Willy Naessens Industriebouw

Bij een nieuw jaar horen een lijst goede voornemens. Voor Willy Naessens Industriebouw staat veiligheid op de werf steeds in dit lijstje. Daarom organiseerde het op de eerste werkdagen van het nieuwe jaar, maandag 9 en dinsdag 10 januari, de Safety Days.
10 januari 2017/door francis

Project in de kijker: Verhaegen Vervoerbedrijf

Verhaegen vervoerbedrijf is actief in transport en distributie van stukgoed, pallets en groepage. Uw pallets worden geleverd binnen een termijn van 24 tot 48 uur doorheen de Benelux. Deze KMO had in roerige tijden voor de transportsector dringend nood aan expansie. Willy Naessens Industriebouw stond in voor funderingen, betonstructuur, wanden, dakwerken, rioleringswerken, de betonvloer en buitenschrijnwerk. Met deze realisatie is Verhaegen Vervoerbedrijf ongetwijfeld klaar voor heden en toekomst.
20 december 2016/door francis

Overname Betonfabriek Structo+

16 december 2016/door francis

Werknemer in de kijker: Tom, projecttekenaar

Heel wat jaren geleden kreeg ik als jonge schoolverlater de opportuniteit om bij de Willy Naessens Group te komen werken als projecttekenaar. Een kans die ik niet kon laten liggen!
8 december 2016/door francis
wist u dat

Wist-u-dat?

Lees hier de laatste nieuwe wist-u-datjes over de Willy Naessens Group.
15 november 2016/door francis
lantmannen samsung csc

Project in de Kijker: Lantmannen

Lantmännen Unibake, de op één na grootste industriële bakkerij in Europa, verloor in juni 2015 zijn bakkerij in Londerzeel nadat die volledig werd vernield door een brand. Voor de heropbouw van de bakkerij ging Lantmännen Unibake te rade bij Willy Naessens Industriebouw. In het verleden hadden beide bedrijven reeds eerdere gebouwen samen gerealiseerd maar Willy Naessens Industriebouw was ook de enige partner die een dergelijk gebouw op een zeer korte termijn kon realiseren.
15 november 2016/door francis
onderhoud plat dak

Onderhoud van een plat dak zorgt voor een langere levensduur

Dat daken geen onbeperkte levensduur hebben is algemeen geweten. MUTEC zorgt er voor dat de daken enerzijds goed onderhouden worden en anderzijds op tijd worden gerenoveerd tegen een aanvaardbaar budget.
15 november 2016/door francis
willy naessens jobdag

Willy’s jobdag 2016 was een succes!

De Willy Naessens Group heeft op donderdag 29 september 2016 een jobdag georganiseerd. Met meer dan 100 sollicitanten was de eerste editie een schot in de roos.
15 november 2016/door francis
zilveren dolfijn willy naessens

Bedrijfsfilm Willy Naessens Group beloond met een Zilveren Dolfijn

De Willy Naessens Group heeft met hun nieuwste bedrijfsfilm een zilveren dolfijn gewonnen in de categorie “Corporate Image Films”. De film is een mix van animatie en beeld die op een ludieke, verrassende manier het verhaal van de Willy Naessens Group vertelt.
15 november 2016/door francis

Werknemer in de kijker: Hugo, afdelingshoofd projectleiding

Na enkele jaren in de verkoop koos ik ervoor om bij Willy Naessens te komen werken als projectleider. Ik werd een beetje in de job gesmeten want ik ben geen ingenieur van opleiding maar ik heb alle kansen gekregen om mij in deze job te ontplooien.
28 oktober 2016/door francis

Franky Fresh Food stelt eindejaarsgamma voor

Op 3, 4 en 5 oktober vond de eindejaarsshow van Franky Fresh Food plaats in de Ghelamco Arena te Gent. Tijdens deze show kregen de klanten rustig de tijd om aan de verschillende standen te proeven van het herfst- en winterassortiment.
28 oktober 2016/door francis

Project in de Kijker – Zwembad te Kortrijk

Het doel was een zwembadomgeving creëren die in harmonie is met de woning. Dankzij een uitstekende begeleiding tijdens de eerste gesprekken is dit wonderwel geslaagd.
13 oktober 2016/door francis

Project in de Kijker: gesubsidieerde dakrenovatie

Begin dit jaar besliste de directie van een groothandelszaak in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, om zonnepanelen te installeren op hun daken. MUTEC werd aangeschreven om een doorgedreven dakinspectie uit te voeren met als opdracht een oplossing aan te bieden op langere termijn zodat de levensduur van het dak minstens de levensduur van de zonnepanelen zou overtreffen.
13 september 2016/door francis

An Verlinden wint de Willy Naessens Hat Trophy 2016

30 augustus 2016/door francis

Project in de Kijker: Youston

Om de groei van het bedrijf veilig te stellen kocht C.E.O. Pieter Vansynghel een bestaande hal waar het toenmalige architectenbureau Holistic, nu A’tract een kantoor bij heeft ontworpen dat het bedrijf langs de E313 de nodige uitstraling geeft.
30 augustus 2016/door francis

Werknemer in de Kijker: Miguel, calculator

Ik koos voor dit bedrijf omdat het een grote speler is in de streek en heel veel interessante projecten uitvoert. In mijn functie als calculator heb ik de verantwoordelijkheid om plannen te bestuderen, de kostprijs van de projecten te ramen en tenslotte de offertes op te maken.
11 augustus 2016/door francis

Project in de kijker: Gravelart

De bestaande vestiging te Zedelgem werd door de continue groei van het bedrijf te klein waardoor zaakvoerder Chris Slabbinck eind 2014 besliste om de zaak uit te breiden te Wevelgem. De realisatie van dit project werd toegewezen aan Willy Naessens Industriebouw.
14 juli 2016/door margotdr

Kom op 18 september een kijkje nemen in De Strohoeve tijdens het BK Mennen

Op 18 september vindt het BK Mennen plaats op en rond de Stoeterij De Strohoeve. Naast de wedstrijd is er ook tal van randanimatie met als hoofdact het optreden van K3.
30 juni 2016/door francis

Willy Naessens Group investeert 27 miljoen euro in 2016!

Jaar na jaar investeert de Willy Naessens Group in zijn bedrijven. Dit kan gaan om overnames of uitbreidingen, aankoop van materiaal, enzoverder. In 2016 zal de Willy Naessens Group een recordbudget investeren van maar liefst 27 miljoen euro!
28 juni 2016/door francis

Nieuwe fabriek voor Marblo

Vermits de markt van de een-persoons bereide gerechten in de toekomst ongetwijfeld verder zal groeien, werd er beslist om met spoed Marblo een nieuwe stek te geven met meer ruimte.
28 juni 2016/door francis

Transwinaton investeert fors in nieuwe wandenwagens en hoogwerkers

De transportafdeling van de Willy Naessens Group investeert ook in 2016 in nieuw materieel. Zo werd er beslist om 10 nieuwe wandenwagens aan te kopen met een kostprijs van 45.500 euro per wandenwagen.
28 juni 2016/door francis

Interton, een nieuw productiebedrijf voor de Willy Naessens Group

De nieuwe fabriek Interton wordt opgestart om aan de toenemende vraag naar geprefabriceerde voorgespannen betonnen liggers te blijven voldoen. Een grote troef van de nieuwe fabriek is de strategische ligging aan het zeekanaal in Bornem.
28 juni 2016/door francis

Wist-u-dat?

6 verrassende weetjes over de Willy Naessens Group!
28 juni 2016/door francis

Grondwerken Hendrik Maes start eigen tijdelijke opslagplaats (TOP)

Om de afvalstromen duurzaam te gaan beheren start het bedrijf Grondwerken Hendrik Maes in de nabije toekomst op het bedrijventerrein de Coupure met een Tijdelijke Opslagplaats voor grond (TOP). Hun klanten zullen hier niet-verontreinigde gronden kunnen aanbieden.
28 juni 2016/door francis

Franky Fresh Food organiseert geslaagde voorjaarsbeurs

Op 11, 12 en 13 april vond de voorjaarsbeurs van Franky Fresh Food plaats en dit op een unieke locatie en met special guests.
28 juni 2016/door francis

Logistieke reus scoort BREAAM credits dankzij Mutec Solar fietsenberging

Twee jaar geleden besliste Prologis om hun distributiecentrum in Milmort uit te breiden en meteen aan het BREAAM duurzaamheidslabel “Very good” te laten voldoen. Om de laatste nodige credits bijeen te scoren besliste Prologis een Solar Fietsenberging van MUTEC te installeren.
28 juni 2016/door francis

Werknemer in de kijker: Steven, IT-medewerker

Ik haal enorm veel voldoening uit mijn job als ik een antwoord heb kunnen geven aan collega’s met een IT- gerichte vraag.
23 juni 2016/door francis

Heb je Willy Naessens al op de radio gehoord?

“Marie-Jeanne! Heb ‘k nu al genoeg Bourgon gezeid!”
1 juni 2016/door francis

Werknemer in de kijker: Marion, administratief bediende

Na 24 jaar oefen ik mijn job nog altijd heel graag uit. Ik voel mij echt gewaardeerd in dit familiebedrijf en deze appreciatie betekent heel veel voor mij!
26 mei 2016/door francis

Project in de kijker: Gigantische expansie voor Prologis in Milmort

Het bestaande platform van 50.000 m2 diende verdubbeld te worden met het oog op de verdere expansie van het schoenenmerk Skechers. Prologis die reeds eigenaar was van de bestaande site, plaatste daarom bij Willy Naessens Industriebouw een megabestelling voor een bijkomende opslagplaats van maar liefst 50.500 m2!
24 mei 2016/door francis

Mis en paardenwijding te Elsegem

Op zondag 15 mei wordt in Elsegem opnieuw een mis en paardenwijding georganiseerd. Om 9u30 start de mis in de kerk van Elsegem. Deze viering wordt opgeluisterd door het Mauruskoor Elsegem en Garry Hagger. Na de mis start de paarden en koestenwijding.
13 april 2016/door francis

Willy Naessens Group start binnenkort zijn 10de betonfabriek, in Bornem !

De nieuwe fabriek zal de naam INTERTON dragen. Interton zal enerzijds voorgespannen betonnen liggers en anderzijds zware gewapende betonconstructies produceren.
5 april 2016/door francis

Voorverkoop kaarten BK Mennen gestart

Omdat we overstelpt worden met de vraag om nu al kaarten te kopen voor dit optreden en de volledige familiedag, hebben we besloten met een VOORVERKOOP te starten.
16 maart 2016/door francis

Project in de Kijker: nieuwe vestiging van Provera, een duurzaam en minimalistisch gebouw

Dit project, gerealiseerd door architectenbureau pl.rigaux architectes, is gelegen in de gemengde economische activiteitenzone Nivelles-Sud. Het brengt de kantoren en de opslagruimte van de klant onder op een oppervlakte van 720 m2.
2 maart 2016/door francis
buitenzwembad bouwen

Project in de kijker: Volledige tuinrenovatie met zwemkanaal te Deurle

Als sportieve zwemmer wenste de klant een zwembad waar het eenvoudig was om baantjes te trekken. Het zwembad werd een op maat gemaakt zwemkanaal met overloop van 20 meter lang.
2 maart 2016/door francis

Kom in Lille Willy Naessens Industriebouw bezoeken op Nordbat

In Lille kan u Willy Naessens Industriebouw terugvinden vanaf woensdag 23 maart tot en met vrijdag 25 maart voor de Nordbat beurs.
1 maart 2016/door francis

Onze Franstalige collega’s vind je ook dit jaar op SITL in Parijs

Vanaf dinsdag 22 maart tot en met vrijdag 25 maart kan u Willy Naessens Industriebouw ontmoeten in Parijs voor de beurs SITL.
1 maart 2016/door francis

Bezoek Willy Naessens Food op Tavola in Kortrijk Xpo

Vanaf zondag 13 maart tot en met dinsdag 15 maart kan u Willy Naessens Food terugvinden in Kortrijk Xpo voor de Tavola beurs.
1 maart 2016/door francis

Wist u dat?

Wist u dat Willy Naessens de meisjes van K3 zal ontvangen op het BK Mennen op 18 september!
23 februari 2016/door francis
Toon Meer