Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

21ste Willy Naessens Hat Trophy

Op dinsdag 30 augustus is het terug zover. Dan vindt de 21ste Willy Naessens Hat Trophy plaats. Een gracieuze wedstrijd vol prachtige dames en nog prachtigere hoeden.

Een anonieme jury binnen en buiten de tent selecteert de 50 mooiste hoeden. Die 50 verkozenen strijden later op de dag tegen elkaar op de catwalk. Een panel van bekende juryleden kiest dan uit die 50 hoeden de allermooiste. De juryleden worden later bekend gemaakt, we geven jullie alvast een greep uit de juryleden van de afgelopen jaren, Bie Baert, Edouard Vermeulen, Cathérine Moerkerke, Davy Brocatus en nog heel wat andere hoeden experts.

In de late namiddag worden de prijzen uitgedeeld. De winnares ontvangt een juweel ter waarde van 5.000 euro geschonken door Juwelier Bourgois Waregem. Daarnaast valt er een reisvoucher t.w.v. € 500 te winnen voor een reis naar keuze van Xperience Sint-Martens-Latem en een badkamervoucher van badkamerspecialist X2O. Bovendien schenken we nog een 2 daagse all-in busreis met gastronomisch arrangement in Le Sanglier des Ardennes (Wout Bru) voor 2 personen.

De winnaressen krijgen elk nog een cheque van 1.000 euro die ze mogen wegschenken aan een zelf gekozen goed doel.

Dit jaar vindt de 175ste editie van Waregem Koerse plaats, dit kunnen we natuurlijk niet ongezien laten voorbij gaan. Daarom voorzien we dit jaar een extra categorie in de Willy Naessens Hat Trophy. Dit jaar kunnen de kandidaten ook meedingen naar de prijs voor de meest creatieve hoed. Laat dus de creatieve ziel in jezelf los en creëer een unieke hoed. De winnares van de creatiefste hoed valt ook in de prijzen, zij zal kunnen genieten van een luchtballonvaart geschonken door X20, uw badkamerspecialist en een reisvoucher geschonken door Xperience Sint-Martens-Latem.

Wij wensen iedereen alvast veel succes!

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.