JobsWaregem Koerse
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

60 jaar Willy Naessens Group

60 jaar, een diamanten jubileum. Hoog tijd om de Willy Naessens Group te doen schitteren!

De genodigden werden op drie verschillende dagen ontvangen om een duik te nemen in de Group en de magie van Willy Naessens te ontdekken. Aan sfeer en magie was er afgelopen week geen tekort in Wortegem-Petegem, al 60 jaar de bakermat van de Willy Naessens Group.

De aanwezigen kregen de mogelijkheid om deel te nemen aan de Willy Naessens Experience. Een unieke kijk binnen de muren van het hoofdgebouw en de nieuwe aluminium schrijnwerkerij. Met de koets draafden de gasten langs de site van de Willy Naessens Group. In het hoofdkantoor konden ze een blik werpen op het verleden en de toekomst van de Group. In de aluminium schrijnwerkerij werden de gasten ondergedompeld in de wereld van duurzaamheid en vernieuwing. Daarna konden ze, letterlijk, vliegen door de 40 bedrijven binnen de Willy Naessens Group.

De koetsrit eindigde aan de Stoeterij van Willy Naessens waar er nog meer verrassingen stonden te wachten. Na een bezoek aan de Stoeterij werden de gasten uitgenodigd voor de receptie met een spectaculaire paardenshow.

De aanwezigen werden na de receptie uitgenodigd in de feesttent voor de Willy Naessens Dinnershow. Willy Naessens nam aan het begin van de avond een moment om zijn rechterhand, Dirk Deroose, te bedanken voor zijn inzet en toewijding aan de Willy Naessens Group. Maar ook om zijn klanten, leveranciers en personeelseden te bedanken voor hun loyaliteit. Daarna was het tijd voor de Magie van Willy Naessens! Tijdens de dinnershow werden de aanwezigen getrakteerd op een stevige portie sensatie met onder andere een verbluffende goochelshow van illusionist Hans Klok, een uitmuntende musical met Willy Naessens-imitator Walter Baele en ongeziene dansacts.

Uiteraard liet Willy Naessens zijn klanten, leveranciers en personeelsleden niet met lege handen naar huis gaan, hij schonk iedereen een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwste boek “Mijn 10 geboden”, de ondernemers- en levenslessen van de topindustrieel.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.