Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

De fusie tussen Franky Fresh Food en UpFresh krijgt officieel groen licht

De familiale groothandels in verse voeding Franky Fresh Food en UpFresh kregen groen licht om de aangekondigde fusie ook effectief te realiseren.

In het voorjaar kondigden de familie Depuydt (Upfresh) en de familie Naessens (Franky Fresh Food) aan hun krachten te willen bundelen in één groep. Zoals wettelijk voorgeschreven werd de procedure opgestart bij de Belgische Mededingingsautoriteiten om te voldoen aan alle gebruikelijke voorwaarden. Deze laatste deelde recentelijk haar positief advies mee, waardoor de goedkeuring tot fusioneren nu officieel een feit is.

De nieuwe groep telt zeven vestigingen, meer dan 400 medewerkers en 120 jaar ervaring en ondernemerschap. De beide families zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet: “Naast fierheid, voelen we nu vooral de drive om dit mooie project met de grootste zorg concreet vorm te geven. Met de schaalvoordelen, synergiën en opportuniteiten op diverse domeinen, brengt deze fusie voor zowel klanten, leveranciers als medewerkers enkel maar positieve evoluties met zich mee” aldus Kurt Depuydt. “De ambities zijn groot maar gezond, waarbij we uiteraard de vertrouwde partner blijven voor een breed & kwalitatief assortiment producten met een excellente service” vult Veerle Naessens aan.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.