Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Gerenommeerd installatiebedrijf Gosseye n.v. versterkt de Willy Naessens Group.

De overname van Gosseye n.v. zorgt voor extra inzicht in installatie.

Getrouw aan de filosofie van de verticale integratie, is Willy Naessens Build steeds op zoek naar diensten en producten die de toegevoegde waarde van onze activiteiten kunnen verhogen.

De laatste jaren stellen we vast dat er naast het kwalitatief bouwen steeds meer belang gehecht wordt aan alles wat met binnenklimaatcomfort en energie-efficiëntie te maken heeft. Bovendien speelt ook de CO2 voetafdruk een steeds belangrijker rol, niet alleen tijdens het bouwproces, doch ook tijdens de exploitatieperiode van het bouwwerk. Dit betekent dat de interactie tussen bouwonderneming en installatiebedrijf om tot een goed en rendabel resultaat te komen, steeds intenser wordt.

Om een leidende rol te kunnen blijven spelen in deze evolutie, heeft Willy Naessens Build recentelijk een akkoord gesloten tot overname van het volledige aandelenpakket van Gosseye n.v. uit Ronse.

Gosseye n.v. is een gerenommeerd installatiebedrijf dat reeds 77 jaar bestaat en reeds jarenlang een trouwe partner als het op HVAC installaties aankomt. Gosseye n.v. zal dan ook binnen de Willy Naessens Group de kern worden waarrond de afdeling Willy Naessens Technics zich verder zal ontwikkelen. Gosseye heeft 26 Werknemers. De leiding blijft in handen van Dhr. Patrick Gosseye.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.