Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Willy Naessens Group bouwt zijn transportpoot verder uit

Ten gevolge van de groei en de internationalisering van de bouwactiviteiten binnen de groep, was een verdere uitbouw van onze transportafdeling noodzakelijk. Werven dienen volgens het just-in-time principe beleverd te worden, bijgevolg is het organiseren en uitvoeren van bouwtransport een van de kernactiviteiten binnen onze groep.

Onze zoektocht naar meer capaciteit leidde ons naar een overeenkomst met de NV Smeetrans, een transportonderneming waarmee reeds meerdere jaren een samenwerking bestand.

Het was de uitdrukkelijke wens van de familie Smeets dat hun onderneming in handen kwam van een familiale onderneming die zich engageert om het bedrijf verder uit te bouwen. De nodige akkoorden werden afgesloten waardoor sedert 01/01/23 de NV Smeetrans deel uitmaakt van de Willy Naessens Group.

Smeetrans is gevestigd te Peer en de dagdagelijkse leiding blijft in handen van de familie Smeets, die alle activiteiten in going concern zal verderzetten.

De overname behelst de volledige vloot, bestaande uit 12 trekkers en 34 opliggers, en alle personeel. Om de groei en de continuïteit te bestendigen, wordt op korte termijn een investeringsprogramma opgezet om de vloot te voorzien van nieuw rollend materiaal.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.