Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Willy Naessens investeert in start-up KWANTZ

Willy Naessens Group investeert in de Oost-Vlaamse familiale startup KWANTZ, dat met zijn ultrasterk beton een uniek, aan de UGent ontwikkeld betonproduct op de markt brengt.

Willy Naessens Group investeert in de Oost-Vlaamse familiale startup KWANTZ, dat met zijn ultrasterk beton een uniek, aan de UGent ontwikkeld betonproduct op de markt brengt. KWANTZ creëert een nieuw type steen die identiek verhandeld wordt als marmer, composiet en keramiek, met toepassingen in interieur zoals keukens, badkamers, trap- en vloerbekleding. “Ik geloof heel hard in dit project en het team enthousiaste ondernemers achter KWANTZ”, vertelt Willy Naessens.

Met de kapitaalinjectie kan het familiebedrijf KWANTZ, tot voor kort Dils&Mander, zijn ultrasterk beton op industriële schaal gaan produceren. “Ons beton is het resultaat van vijf jaar onderzoek aan de faculteit ingenieurswetenschappen en architectuur van de Ugent”, zegt zaakvoerder Jeroen Dils, die het product drie jaar lang verder perfectioneerde. “Dit resulteerde in een nieuw type beton dat verbeterde eigenschappen bezit en slanker design mogelijk maakt. Duurzaamheid, hoge stevigheid en brede toepassingsmogelijkheden zijn onze uithangborden. Het dunne plaatmateriaal is bovendien natuurlijk en egaal, waardoor het ruimteverlies binnenshuis minimaal is. In een toekomst waar we met zijn allen kleiner zullen gaan wonen, is dat een enorme troef.”

Willy Naessens zelf is alvast overtuigd. “De combinatie van twee jonge ondernemers met onze ervaring zal vuurwerk geven,” zegt Willy. “Alles begint met passie en de goesting om te ondernemen. Die twee zaken zie ik terugkomen bij Jeroen en Steffi. De combinatie van hun unieke beton met onze ervaring staat garant voor een mooi verhaal. Ik geloof hier in ieder geval heel hard in.”
Lees hier het Willy Naessens Magazine #3

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.