Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Over de Willy Naessens Group

Met Build, Concrete, Pools, Food & Invest vat je alle activiteiten van de Willy Naessens Group samen. Willy Naessens Build is gespecialiseerd in de bouw van bedrijfsgebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes en landbouwgebouwen. Willy Naessens Concrete staat in voor de productie van verschillende prefabbeton elementen. Bij Willy Naessens Pools kan je terecht voor de bouw van een zwembad, maar ook voor alle producten in en rond jouw zwembad. De specialisatie van Willy Naessens Food is de distributie van voedingswaren en de productie van bereide maaltijden. Als vijfde tak hebben we Willy Naessens Invest die zich richt op diverse investeringen. 

0

miljard euro jaarlijkse omzet

0
bedrijven binnen de Group
0
medewerkers in alle bedrijven

Willy Naessens Build

Willy Naessens Build verenigt alle bedrijven binnen de groep die actief zijn in de bouwsector. Hier is de verticale integratie van de Willy Naessens Group duidelijk zichtbaar: Willy Naessens Build voorziet in de grondwerken, de productie van de prefab betonelementen, het transport naar de werf, de industriebouw zelf maar ook de dakdichting, glas, montage, het aluminium schrijnwerk en de technics. Ook voor de bouw van agrarische gebouwen kan je voordeel halen uit de verticale integratie in de groep.

Willy Naessens Concrete

Willy Naessens Concrete is dé expert in de productie van veelzijdige prefab betonelementen. Deze divisie omvat 12 ultramoderne productiefaciliteiten waarmee niet alleen eigen projecten, maar ook derden worden beleverd. Met een eigen R&D departement en een sterke doorgedreven automatisering onderscheidt Willy Naessens Concrete zich van de concurrentie op vlak van kostenefficiëntie, slagkracht en innovatie.

Willy Naessens Pools

Willy Naessens Swimming Pools is de markleider in de Benelux voor de plaatsing en renovatie van bouwkundige betonnen zwembaden zowel voor toepassing binnen als buiten voor de private én de publieke sector. Vanuit haar 2 webshops en 3 fysieke winkels is Willy Naessens Swimming Pools ook een one-stop shop voor alle mogelijke zwembad- en lifestyle producten.

Willy Naessens Food

Willy Naessens Food ging in 2007 van start met een participatie in Franky Fresh Food. Al snel kreeg de succesvolle strategie van verticale integratie ook zijn toepassing in Food. Op vandaag is Willy Naessens Food een gevestigde waarde in de sector met eigen productiesites en distributiecentra die leveren over heel België. Onder het eigen huismerk Bourgon vind je de beste hammen, patés, spek en salami terug, enkel te verkrijgen bij de beste beenhouwers van België!

The Family Office

Willy Naessens

Willy Naessens

Stichter en Voorzitter Raad van Bestuur

Dirk Deroose

Dirk Deroose

Bestuurder

Veerle Naessens

Veerle Naessens

Bestuurder

Sem Naessens

Sem Naessens

Bestuurder

Filip Van Hautegem

Filip Van Hautegem

Bestuurder

Dennis Ingelbeen

Dennis Ingelbeen

CEO

Marie-Jeanne Naessens

Marie-Jeanne Naessens


Onze kernwaarden

Verticale integratie

Het “alles onder één dak”-principe bepaalt voor een groot deel het succes van de Willy Naessens Group, waar zo goed als alles in eigen beheer gebeurt. Zo heeft Willy Naessens Build een eigen studiedienst, een grondwerkbedrijf, 11 betonfabrieken, een dakdichtingsbedrijf, een alu-schrijnwerkerij, montageploegen en alle nodige transport voorzieningen. Dat maakt de lijnen korter, zodat iedereen sneller kan schakelen en uiteindelijk de kosten lager worden.

>
>

Diversificatie

De tweede pijler waarop de Willy Naessens Group steunt, is het zoeken naar mogelijkheden in andere sectoren om risico’s te spreiden en zo te profiteren van voordelen door synergie. Zo bouwt de groep sinds het begin niet alleen industriële gebouwen, maar ook zwembaden en gebouwen voor de landbouw. Voor meer diversificatie startte de groep in 2007 ook met een participatie in de voedingssector. 

Menselijk kapitaal

“Je medewerkers zijn het grootste kapitaal van je onderneming” is één van Willy Naessens’ favoriete uitspraken. In de hele Willy Naessens Group zijn momenteel meer dan 2.500 personeelsleden aan de slag. Elk van hen maakt van de onderneming een succes. Daarom besteedt de groep heel wat budget aan het opleiden, begeleiden en motiveren van het personeel. Voor elke medewerker zijn er eindeloos veel mogelijkheden en perspectieven. Zo zijn interne mobiliteit en jobrotatie binnen in de groep perfect mogelijk. 

>
>

Willy Naessens

Je kent ze ongetwijfeld ook: de borden of containers met de boodschap “Nog een werf”. Meteen denk je aan Willy Naessens, de oprichter van de toonaangevende bedrijvengroep in de streek van Oudenaarde. De molenaarszoon die op zijn veertiende de school verliet en begon als kippenkweker. Daarna verrichtte hij pionierswerk terwijl hij zijn bedrijf opbouwde. Hij koos de juiste mensen, boekte veel successen en incasseerde ook tegenslagen. Maar hij was en is vooral een harde werker, die houdt van samenwerken met andere harde werkers.

 

Lees meer over Willy