Over de Willy Naessens Group:

De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie en verpakking van vleeswaren.

Willy Naessens Build
Er kan gesteld worden dat de Willy Naessens Group model staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie hebben de bouwbedrijven onder de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 8000 realisaties.

Willy Naessens Food
Naast de bouw- en productiebedrijven doet de Willy Naessens Group ook aan diversificatie van zijn activiteiten. Willy Naessens Food is enerzijds de marktleider in België als distributeur van bereide voedingswaren en anderzijds producent van verschillende vleeswaren, waaronder spek, hesp, paté en salami.