Soms zeggen beelden meer dan woorden! Bij dit project had de klant een duidelijk eindresultaat voor ogen. Zwembad, poolhouse en woning vormen één geheel. Op die manier werd de tuin een extra leefruimte voor ontspanning, rust en plezier.

Er werd ook geïnvesteerd in de gebruiksvriendelijkheid van dit zwembad. Heel wat technische zaken werden geautomatiseerd. Vooral de automatische dosering die de waterkwaliteit constant controleert en aanpast, ontzorgt de klant in het onderhoud van het zwembad. De klant kocht ook een zwembadrobot die het vuil uit het zwembad wegzuigt en zo extra vrije tijd creëert.

Door het plaatsen van een warmtepomp en een automatisch rolluik, kan de klant extra lang genieten van het zwembad. Door de warmtepomp kan je van april tot eind oktober zwemmen in een verwarmd zwembad. Het rolluik zorgt ervoor dat de warmte niet verloren gaat wanneer er niet wordt gezwommen.

Het eindresultaat van dit alles: één harmonieus geheel waar vrienden en familie samen komen. Ook interesse in een eigen zwembad? Neem dan een kijkje op onze website: www.swimmingpools.be.