Willy Naessens realiseert  de KMO- en retailzone op bedrijventerrein La Corbeille in Westmeerbeek voor Tervia’s NV.

De ontwikkeling van het bedrijventerrein La Corbeille in Westmeerbeek is op kruissnelheid. De oplevering van fase 3 is gepland voor april 2018 en de footprint afgewerkt zal 55.000 m² bedragen.

Momenteel realiseert Willy Naessens Industriebouw de 3e fase voor projectontwikkelaar Tervia’s.

De projectontwikkelaar van het bedrijventerrein is vanaf het begin van het project gefaseerd te werk gegaan. “Op basis van de vraag naar bedrijfsruimtes is stap voor stap gewerkt voor de verschillende ontwikkelingszones op het terrein. We zijn dan ook verheugd dat we ondertussen de 3de fase van het project hebben aangevat. Net als bij de overige fases is er al een groot deel van de KMO-units verkocht.” Dixit Johan Van Loo, zaakvoerder van Tervia’s vooral actief in KMO –en retail.

We zijn als Willy Naessens industriebouw dan ook verheugd dit te kunnen realiseren!

De ontwikkeling heeft zich in eerste instantie toegespitst op de KMO-zone, maar ondertussen zijn de bouwwerken van de retailzone vooraan op het bedrijventerrein volop aan de gang. Momenteel zijn er 50 bedrijven actief. In de loop van 2018 zal dit aantal groeien naar 80 tot 100 bedrijven.

Uitstraling op vlak van architectuur, maar bovenal kwalitatieve bouw en focus op duurzaamheid werd de hoeksteen. Er wordt gewerkt met een kwalitatieve en een toekomstgerichte visie bij de ontwikkeling van het project. Duurzaamheid voorop!

Duurzaamheid op vlak van energie en groene voetafdruk door CO²-neutraliteit.

Willy Naessens Industriebouw stond in voor funderingen, betonstructuur, wanden, dakwerken.