Project in de kijker: Volvo D’Hondt

Willy Naessens Industriebouw realiseerde recentelijk de uitbreiding en de renovatie van de Volvo concessie van de familie D’hondt in Zottegem. In 2003 bouwde de Willy Naessens Group ook hun Volvo Concessie D’Hondt-Reynaert in Oudenaarde. En een tevreden klant van Willy Naessens Industriebouw keert altijd terug …

In Zottegem gingen de bestaande showroom, het magazijn en de burelen tegen de vlakte en werd er 1500m² kelder uitgegraven waarop een grotere toonzaal herrees. Het nieuwe gebouw is helemaal volgens de normen van Volvo en gebouwd ‘rondom de klant’. Volvo D’hondt beschikt in Zottegem ook over handige desks aan het onthaal, een warme living room voor de klanten en een ruime toonzaal met een feestelijke afleverbox.

Ook de werkplaats kreeg een grondige make-over en uitbreiding om klaar te zijn voor de nieuwe Volvo werkmethodes waarbij de klant in rechtstreeks contact staat met zijn persoonlijke technieker. Een nieuw concept dat zorgt voor nog meer kwaliteit en efficiëntie in de werkplaats en dus ook grotere klantentevredenheid.

Willy Naessens Industriebouw stond in voor de afbraakwerken, kelder, funderingen, staal- en betonstructuur, wanden, gewelven, dakwerken, rioleringswerken , betonvloeren en buitenschrijnwerk.

Met deze realisatie is Volvo D’hondt ongetwijfeld klaar voor heden en toekomst.