Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Ambachtsezoom Kavel B

In opdracht van ProHuis B.V. is Willy Naessens Nederland gestart met de bouw van 12 duurzame bedrijfsunits met kantoor op Kavel B. Het project is gelegen op bedrijventerrein ‘Ambachtsezoom’ aan de zuidkant van Hendrik-Ido-Ambacht.

Eigenschappen

Locatie
Bedrijventerrein Ambachtsezoom
Hendrik-Ido-Ambacht
Opdrachtgever
ProHuis B.V.
Oppervlakte
3.599 m²
Categorie
1.500 - 5.000 m²
Bouwjaar
2021
Fase
In realisatie
Type opdracht
Turn-key
Constructie
Hybride (beton + staal)
Sector
MKB
Architect
Bias Architecten

Meer informatie

Het project bestaat uit 12 duurzame en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunits met kantoor. Het pand omvat een totale oppervlakte van ca. 3.599 m2, verdeeld over drie verdiepingen. Het begane grondoppervlak bestaat uit ca. 3.023 m2, de eerste en tweede verdieping uit ca. 567 m2. De units beschikken over een bedrijfshal met een kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen. Aan de voorzijde heeft iedere bedrijfsunit eigen parkeerplaatsen. De luxe en complete afwerking geeft het geheel een zeer moderne uitstraling. Kijk voor meer informatie over Kavel B op ProHuis B.V..

Op het volledig nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein 'Ambachtsezoom', aan de zuidkant van Hendrik-Ido-Ambacht, realiseert Willy Naessens Nederland in totaal vijf projecten. Welgenoemd; Kavel B, Kavel D, Kavel E, Kavel F en Kavel H. 

 

Bedrijventerrein Ambachtsezoom

Het volledig nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein 'Ambachtsezoom' is geleven aan de op- en afrit van de rijksweg A16 Breda – Rotterdam. Het is een circulair bedrijvenpark. ProHuis B.V. ontwikkelt het gebied, welke is geïnspireerd door Cradle to Cradle principes. Alle materialen die gebruikt worden voor gebouwen, straten en omgeving zijn 100% recyclebaar. Dat betekent dat de materialen van goede kwaliteit zijn, een lange levensduur hebben en telkens opnieuw kunnen worden gebruikt. Op deze wijze wordt bijgedragen aan de vermindering van CO2 uitstoot. Bron: ProHuis B.V.

Video

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.