Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

VGP Blok C

In opdracht van vastgoedontwikkelaar VGP is Willy Naessens Nederland gestart met de bouw van een nieuwe logistieke bedrijfshal op Blok C (fase 3) gelegen te VGP Park 15 Nijmegen, Oosterhout. Dit betreft een vervolgopdracht van de bouw op Blok B (fase 1 en 2) ook gelegen op VGP Park 15 Nijmegen, Oosterhout.

Eigenschappen

Locatie
Rietgraaf 2a
6678 PA, Oosterhout
Opdrachtgever
VGP Group
Oppervlakte
33.120 m²
Categorie
> 10.000 m²
Bouwjaar
2021
Fase
In realisatie
Type opdracht
Turn-key
Constructie
Hybride structuur (beton + staal)
Sector
Logistiek

Meer informatie

VGP is een toonaangevende pan-Europese ontwikkelaar, beheerder en eigenaar van hoogwaardig logistiek en semi-industrieel vastgoed. Het project wordt gerealiseerd in één fase (C1 + C2) en omvat een totale oppervlakte van ca. 33.120 m², verdeeld over drie bouwlagen. Het begane grond oppervlak omvat ca. 32.040 m², de eerste en tweede verdiepingsvloeg ca. 540 m².

VGP Park Nijmegen is een strategisch gelegen logistiek park in het oosten van Nederland, in het hart van de regio Arnhem-Nijmegen. Het bedrijvenpark is strategisch gelegen doordat het centraal ligt tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied. Drie soorten modaliteiten komen hier samen: snelweg (A15), water (BCTN Nijmegen) en spoor (toekomstige Rail Terminal Gelderland). Hiermee wordt een goede logistieke doorstroming gewaarborgd.

Gerelateerde artikelen

Dronevideo

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.