• Grondwerken

    De basis voor een perfect verloop van uw bouwwerken

Voor het uitvoeren van industriële bouwwerken dient meestal een groot pakket grondwerken uitgevoerd te worden. Omdat de Willy Naessens Group zijn klanten een integrale ruwbouw-service wil aanbieden, past Willy Naessens Infra wonderwel in de strategie van de verticale integratie van de Group.

Kouter 3
9790 Wortegem-Petegem
België (bekijk locatie op kaart)
T +32 (0)56 77 93 84
F +32 (0)56 77 40 01
» info@willynaessensinfra.be
» bezoek website

Hendrik maes26Willy Naessens Infra

Willy Naessens Infra zag het levenslicht in 1980 als Grondwerken Hendrik Maes. Het bedrijf was jarenlang een vaste partner van Willy Naessens Industriebouw voor het uitvoeren van grond- en wegeniswerken. Het bedrijf werd halfweg 2011 in de Willy Naessens Group opgenomen om zo de groei van het bedrijf te stimuleren.

Deze groei vertaalt zich enerzijds in het investeren in nieuwe machines en personeel en anderzijds in het opstarten van grotere projecten. Deze projecten situeren zich zowel in de privé als de openbare sector. Begin september 2012 werd het bedrijf fysiek verplaatst naar de site te Wortegem-Petegem. Hierdoor krijgt de verticale integratie ook een gezicht en wordt de infrastructuur in Wortegem-Petegem optimaal benut.

De laatste jaren wordt het accent in deze onderneming sterk gelegd op het in-situ stabiliseren van gronden, een techniek die toelaat om overtollige gronden op de werf opnieuw geschikt te maken voor hergebruik.