Willy Naessens

Zwembaden

Willy Naessens Zwembaden

Willy Naessens Swimming Pools bouwt bouwkundige zwembaden op maat, zowel nieuwbouw als renovatie van zowel binnen- als buitenzwembaden gericht op privaat of publiek gebruik!

De nr. 1 in zwembadbouw

Sedert 1962 heeft Willy Naessens Swimming Pools zijn marktaandeel jaar na jaar verstevigd om marktleider te worden in het plaatsen en renoveren van bouwkundige zwembaden. Deze zwembadbouwer wenst zich te onderscheiden door te investeren in een persoonlijke aanpak, een totaaluitvoering en sterke service na verkoop.

Willy naessens zwembadbouw

Willy Naessens Swimming Pools bouwt:

eigen zwembad buiten plaatsen

Zwembaden en zwemvijvers op maat van de klant

Bouwkundige zwembaden zijn niet beperkt in formaat. Dit zorgt ervoor dat u naar eigen keuze de lengte, breedte en diepte kan bepalen. Willy Naessens Swimming Pools bouwt enkel zwembaden in gewapend beton, die afgewerkt kunnen worden op maat en naar de smaak van de klant. Uw keuzevrijheid staat voorop.

Voor privé of publiek gebruik

Willy Naessens Swimming Pools bouwt voornamelijk zwembaden voor privaat gebruik. Dit zijn de typische zwembaden in de tuin of de binnenhuiszwembaden.

Naast deze particuliere zwembaden bouwt Willy Naessens Swimming Pools ook zwembaden voor publiek gebruik. Voorbeelden hiervan zijn openbare zwembaden maar ook zwembaden in een hotel, wellness of B&B.

Zo’n publiek zwembad vergt een gedegen aanpak en is onderworpen aan bepaalde richtlijnen (VLAREM II-wetgeving). Reden te meer om bij een dergelijk project te kiezen voor een betrouwbare zwembadbouwer met genoeg ervaring.

Binnenzwembad

Vestigingen in België:

Willy naessens Wortegem-Petegem

Wortegem-Petegem

Kortrijkstraat 66
9790 Wortegem-Petegem
België

T +32 55 390 390
F +32 55 390 399

info@swimmingpools.be
www.swimmingpools.be

willy naessens tessenderlo limburg

Tessenderlo

Industriezone Ravenshout 5.2.58
3980 Tessenderlo
België

T +32 13 29 27 27
F +32 13 29 27 29

info@swimmingpools.be
www.swimmingpools.be

Overijse

Hoeilaartsesteenweg 252
3090 Overijse
België

T +32 2 657 39 16

info@swimmingpools.be
www.swimmingpools.be