Willy Naessens Swimming Pools bouwde onlangs een binnenzwembad met een beweegbare bodem. “Het resultaat is ronduit schitterend”, zegt Bavo Nachtergaele, bedrijfsleider Willy Naessens Swimming Pools. “Het ene moment heb je een prachtige polyvalente ruimte en enkele minuten later geniet je van je zwembad.”

Zo’n project is een technische uitdaging die het bedrijf graag aangaat. “De foto’s van deze realisatie spreken voor zich. Zo’n project kan je niet elke maand realiseren en is enkel mogelijk mits een vlotte samenwerking met de klant en zijn architect.”

De volledige ruimte is bedekt met een keramische tegel. Vooral bij de afwerking van de schuiframen zorgde dit voor heel wat maatwerk. “Het zijn dergelijke details die het verschil maken”, zegt Bavo Nachtergaele.

De klant wou er graag een wellness zwembad van maken. Hiervoor werd o.a. de fontein geïnstalleerd. Maar er werd ook een jetstream en massagestralen voorzien in dit binnenzwembad. Zo kan de klant optimaal genieten van zijn investering.