“Elk project moét lukken!”

Tijdens mijn studies industrieel ingenieur kwam ik op bedrijfsbezoek in de Willy Naessens Group en dan was het mij al duidelijk dat ik hier heel graag wilde werken.

Ik ben snel aan de slag gegaan in de Willy Naessens Group en ik heb volgend parcours afgelegd: enkele maanden op het tekenbureau en op de offertedienst, om dan uiteindelijk projectleider te worden. Ik ervaar heel wat variatie in mijn job! Elke week is dan ook anders en niet te voorspellen. Zo oefen ik mijn job de éne week vooral op de bureau uit, en de andere week ben ik dan weer constant op de baan en aan het werk op onze werven. Ik ben geen louter bureaumens, ik wil ook buiten zijn! Het feit dat ik op voorhand nooit weet wat een dag zal brengen vind ik het leukste aan mijn job.

Als projectleider leid ik onze wekelijkse werfvergaderingen en ben ik ook verantwoordelijk voor de aansturing van onze ploegen en onze onderaannemers. Daarnaast doe ik ook heel wat administratief werk: ik controleer facturen van de  onderaannemers en ik maak vorderingsstaten op. Of korter gezegd, als projectleider ben ik de coördinator van het geheel.

De mentaliteit in ons bedrijf vind ik ook heel bijzonder. Iedereen beschikt over een groot doorzettingsvermogen  en we leggen ons niet zomaar neer bij een moeilijk dossier. Elk project moét lukken!