Het sleutelwoord van de Willy Naessens Group is al jaren  ‘verticale integratie’. Eigen studiedienst, eigen productie van prefab-betonelementen (met 11 eigen betonfabrieken!), eigen montage, eigen transport, eigen dakdichtingsbedrijf MUTEC, eigen … Ook Willy Naessens Alu en Willy Naessens Infra passen perfect in dit plaatje.

 

Willy Naessens Alu is de aluminiumschrijnwerkafdeling van de Willy Naessens Group. Begin 2016 lanceerde de Willy Naessens Group een nieuw investeringsplan voor de aluminiumschrijnwerkerij. Tot dit plan behoort een uitbreiding van de productieruimte en vooral een verdrievoudiging van de productiecapaciteit. Deze investering van ruim 3 miljoen euro zal  Willy Naessens Alu in staat stellen om kwaliteitsvolle producten af te leveren en dit op een korte doorlooptijd.

 

Willy Naessens Infra is de grondwerkafdeling van de Willy Naessens Group. Willy Naessens Infra werkt vooral voor de eigen Group, maar werkt ook voor derden. Zo zijn ze voor derden vooral actief in de woning- en appartementsbouw. Een mooi voorbeeld van een werk voor derden is de volledige wegenis- en buitenaanleg, tot en met het straatmeubilair, voor het project Schelde-eiland te Oudenaarde.