Door de afwijzing van 2 bewoners kan de geplande airshow van zaterdag 16 september niet doorgaan.
SPIJTIG SPIJTIG SPIJTIG !!

Maar geen nood…
Willy Naessens zou Willy Naessens niet zijn, als hij niet al een nieuwe stunt heeft.
Als de nood dwingt, is de redding nabij.

Op zaterdag 16 september om 11u organiseert hij op de stoeterij ter vervanging een schlagerparade met Christoff, The Romeo’s en Laura Lynn.
Een waardige vervanging dus en een mooie tegenpool van het optreden van K3 dat nog steeds ingepland staat op zondag 17 september, ook om 11u.

De organisatie wil er ook nog eens op benadrukken dat ALLE andere activiteiten doorgaan zoals gepland. En er is dus toch nog heel wat te doen, ook op zaterdag: steltenlopers, countryfair en jachtbeurs met + 80 standjes, foodtruckfestival, autosalon, boogjacht, nostalgische dansers, demonstraties op de stoeterij, koetsenritjes, kinderanimatie, ponyritjes én ook FRANK GALAN en GILLES SIMOENS komen optreden…

“Ik vind het natuurlijk extreem jammer, maar ik respecteer ieders mening. Wij konden dus niets anders doen dan beslissen dat het niet doorgaat. De wet is de wet.” aldus een ontgoochelde Willy Naessens. “Volgend jaar zullen we een 2de poging doen voor de airshow, maar dan op een andere locatie. Ik wil ook zeker nog eens burgemeester, gemeentebestuur en ordediensten bedanken voor de loyale medewerking en al hun voorbereidend werk.”

De kassa’s gaan om 9u open.

Wij raden aan om tijdig te komen voor optredens.
Voor de veiligheid van iedereen vragen wij om geen rugzakken of grote handtassen mee te brengen.

Het volledige programma kan je terugvinden op www.bkmennen.be.

Voorverkoop € 15 per dag / Aan de deur € 17 / Combiticket kost € 25
Parking en ALLE attracties gratis.