Op 1/02/2017 opende Willy Naessens Industriebouw een vestiging in Bapaume (Frankrijk). Net als in België bouwt het bedrijf in Bapaume industriële panden voor allerhande bedrijven in verschillende sectoren.

De Willy Naessens Group is al meer dan 40 jaar actief in Frankrijk dankzij Thibault Bâtiment Industriel te Foucarmont. Met deze nieuwe vestiging vergroot de Willy Naessens Group zijn bereik in het noorden van Frankrijk tot 450km. Zo vindt u de werfborden ‘Encore un chantier’ binnenkort ook in Hauts de France, Île de France, Normandië en Grand Est.

“Willy Naessens Industriebouw Frankrijk bouwt zowel voor KMO’s, retailers als voor logistieke bedrijven …” zegt Dirk Deroose, CEO Willy Naessens Group. “Ook in Frankrijk weet Willy Naessens Industriebouw zich te onderscheiden met een sterke verticale integratie gaande van een eigen studiedienst, tot eigen transport en eigen montage”.

De zorg voor kwaliteit en de klant staan ook in Frankrijk centraal. Daarvoor bouwde de Willy Naessens Group een gedegen kennis uit van de Franse markt. Zo kunnen hun Franse klanten rekenen op een actieve ondersteuning wanneer zij met Willy Naessens Industriebouw samenwerken.