Willy Naessens Industriebouw realiseert dit najaar meer dan 400.000m² aan logistieke ruimtes

Willy Naessens Industriebouw realiseert dit najaar 400.000m² aan distributieruimte voor diverse klanten. “Zowel de studie- als montageafdeling werkt momenteel hard aan deze projecten om ze tijdig te realiseren,” zegt CEO Dirk Deroose. “Deze logistieke projecten zijn steeds grote uitdagingen, maar daarnaast realiseert Willy Naessens Industriebouw dit najaar ook tal van KMO-gebouwen, een tribune voor SV Zulte-Waregem en diverse gebouwen voor de retailsector” voegt hij er aan toe.

De logistieke bedrijven kiezen voor Willy Naessens Industriebouw omwille van de know-how van de medewerkers, de klantgerichtheid en vaak ook uit tevredenheid over eerder gerealiseerde projecten.

Colruyt Ghislenghien17

Niet alleen Willy Naessens Industriebouw profiteert van deze logistieke groeiperiode. Ook de productiebedrijven voor betonelementen leveren voor logistieke projecten. Een voorbeeld van zo’n project is het meest geautomatiseerde distributiecentrum voor e-commerce ter wereld. Dit project werd gerealiseerd in Zwolle (Nederland) voor Wehkamp, één van de grootste webwinkels van Nederland. Het gebouw stelt Wehkamp in staat om 95% van hun producten dezelfde dag nog bij hun klanten te leveren.