Het nieuwe logistieke centrum The Greenery zal gebruikt  worden voor het verwerken en distribueren van diverse soorten zacht fruit en is voorzien van een complexe, grote koelinstallatie. Bijzonder tijdens de uitvoering van het project is de integrale aanpak en intensieve samenwerking die is ontstaan tussen alle betrokken partijen.

The Greenery, een bedrijf dat het jaar rond een compleet en dagvers assortiment groenten en fruit levert aan diverse partijen, zal het nieuwe logistieke centrum gebruiken voor het verwerken en distribueren van diverse soorten zacht fruit.

Hierbij is het van groot belang het klimaat en de temperatuur in verschillende cellen te kunnen reguleren, afhankelijk van het product. Om dit te kunnen doen diende ruim de helft van het gebouw geconditioneerd te worden.

Om deze gecompliceerde logistieke indeling zo optimaal mogelijk te realiseren ontstond een integraal samenwerkingsverband tussen alle betrokken partijen. “Normaliter voer je als bouwbedrijf alles uit voor de opdrachtgever. In dit geval zijn we van begin af aan samen opgetrokken: architect, gebruiker, opdrachtgever en bouwer. Zo kon de huurder direct specifieke wensen doorgeven waardoor wij direct onderaannemers in konden schakelen”, aldus Paul Zijlmans, bedrijfsleider Willy Naessens Industriebouw Nederland. “Deze integrale aanpak is bijzonder maar zeer efficiënt. Van ontwerp tot realisatie zijn alle partijen betrokken geweest. Dat zorgt voor het meest optimale proces”.

Willy Naessens Industriebouw is specialist in het uitvoeren van een integraal proces. Dit maakt dat het bedrijf een toegevoegde waarde kan leveren, snel kan definiëren en kwaliteit kan leveren met een concurrerend eindresultaat. Zo laat Willy Naessens Industriebouw zien dat een integrale aanpak loont! Willy Naessens Nederland heeft het gehele gebouw van The Greenery gerealiseerd en turn-key opgeleverd.